2777
2789
عنوان

دختر بور

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید میخاد پررنگشون کنه🥹😂

با چی😮

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یعنی دایی شما با حقوق بین صد تا دویست دفتر تهران و اصفهان دختر بور نمی‌بینه اونجا اصلا🙄

شانسش فقط سبزه ها رفت و آمد دارن

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
داییتون به قدر کافی برای ازدواج پخته نشده...چون هنوز ملاک اولیه اش قیافه و هیکله!!!ظاهر کاملا موقته ...

ظاهر مهمه دیگه

برای خانوما ظاهر زیبا و اندام خوب

برای آقایون پول و ظاهر در حد معمولی

یه سری ارزش ها هم‌مشترکه مثل اخلاق خوب و وفادای و ...

چرا واقعیت و میخواید انکار کنید؟

به داییت بگو خیلی سخت نگیره، یه کاسه رنگ و یک برس رنگ و یک رنگ موی سری بلوند ، آدمو بور بور می‌کنه، حواسش باشه گاهی وقتها زرد عقدی هم ممکنه بشه تو پروسه بور شدن😂😂♥️♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یعنی دایی شما با حقوق بین صد تا دویست دفتر تهران و اصفهان دختر بور نمی‌بینه اونجا اصلا🙄

عزیزم. نیست یا میگه رل دارن. نمیدونم والا 😂😂

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
ظاهر مهمه دیگهبرای خانوما ظاهر زیبا و اندام خوببرای آقایون پول و ظاهر در حد معمولییه سری ارزش ها هم‌ ...

واقعیت رو انکار نمیکنم...

بعد هم ملاک های ذهنی خودتون رو برای همه یکی ندونید...

توی این دوره زمونه هرجور دختری با هر جور ظاهری پیدا میشه...

این وفا و عشق و محبت و سازش هست توی این دوره کم هست!!!!

ظاهر ممکنه مهم باشه ولی کسی که پخته باشه چیز های گذرا مثل پول و ظاهر و اندام ملاک اولیه اش نیست...

و این مسئله و ملاک ها مرد و زن نداره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     
بور منظورش چیه از اینا که سفیدن وموهاشون خرماییه یا موهاش رنگ روشن یا نه خیلی موهای روشن

خب همون مو های خرمایی هم بوره دیگه هر چی که مشکی نباشه😂😂

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید.