2777
2789
عنوان

هووف نی نی یار هوووف

195 بازدید | 27 پست

خیلی دیگه عقبینا،بخواین نخواین هستیم 

ی تاپیک تو این سایت کوفتی حذف ش خب ،میلیاردا اهل سنت و چیکار میکنین

انقد عقبین کسی مث شما فک نکنه زرتی گزارش و حذف

دلتون خوش باشه ب اینا

خیلی مایه تاسف و تهوع ایرانین 

بدبختای متعصب 

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شده

تاپیک زدم درمرود اعتقادات جمع زیادی از مخاظبین سایت ، قفلشم کردم ک حاشیه نشه،ابدا هم توهینی ب کسی نشده بود،ولی دوبار ترکید

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️

تاپیک زدم درمرود اعتقادات جمع زیادی از مخاظبین سایت ، قفلشم کردم ک حاشیه نشه،ابدا هم توهینی ب کسی نش ...

ربطی به محتوای تاپیک نداره

اینجا کلا تاپیک مذهبی و اعتقادی ممنوعه پس میترکه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
کلا جو سایت خیلی سمیه ی دنیای دیگه اس اینجا

بخدا نمیدونم غش غش بخندم یا بگم خاک تو سرشون نمیدونم خیلی چرت اخه تو بدت میاد نیا تو تاپیک گزارش چرا میزنی،بعدم مگ نی نی یارا نگفتن گزارش الکی زدن باعث تهلیق میشه پس چرا تاپیکای من ترکید؟؟

@niniyar_5    

تاپیک زدم درمرود اعتقادات جمع زیادی از مخاظبین سایت ، قفلشم کردم ک حاشیه نشه،ابدا هم توهینی ب کسی نش ...

یه عده مریض جنسی تاپیکارو گزارش میزنن تاپیک مربوط به شادی 

تاپیک مربوط به تاریخ ایران 

هرچی کی خوششون نیاد ولی انقدر وقیحن که پرو پرو انکار میکنن و دروغ میگن معلوم نیست از کدوم خراب شده ای انلاین میشن با عالم و ادم دشمنی دارن

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

ربطی به محتوای تاپیک ندارهاینجا کلا تاپیک مذهبی و اعتقادی ممنوعه پس میترکه

والا نیس،همنی الان دیدم یکی از گزارشزنا درجواب تاپیک من تاپیک زده ابدا هم نترکیده تاپیکش

یه عده مریض جنسی تاپیکارو گزارش میزنن تاپیک مربوط به شادی تاپیک مربوط به تاریخ ایران هرچی کی خوششون ...

نی نی یار پس چیکارست،ینی من ک اهل سنتم باید لال شم این جا؟وقتی توهنی نمیشه تاپیکم قفل پس چ مرگشونه

کلن همچین تاپیکی ممنوعه ربطی به اینم نداره بی ادبی شده باشه یا نه دعوا شده باشه یا نه

نیس،فقط برا ما ممنوع،عادت کردن

نی نی یار پس چیکارست،ینی من ک اهل سنتم باید لال شم این جا؟وقتی توهنی نمیشه تاپیکم قفل پس چ مرگشونه

نینی یار تقصبری نداره مریضا کرم میریزن 

با اهل سنت داخل کشور راه نمیان ولی .......😏

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️