manamaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4055 عنوان هووف نی نی یار هوووف 195 بازدید | 27 پست خیلی دیگه عقبینا،بخواین نخواین هستیم ی تاپیک تو این سایت کوفتی حذف ش خب ،میلیاردا اهل سنت و چیکار میکنینانقد عقبین کسی مث شما فک نکنه زرتی گزارش و حذفدلتون خوش باشه ب ایناخیلی مایه تاسف و تهوع ایرانین بدبختای متعصب کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️ 1403/08/10 | 11:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manamaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4055 @niniyar_5   کلاتون بالاتر کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️
manamaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4055 چی شده تاپیک زدم درمرود اعتقادات جمع زیادی از مخاظبین سایت ، قفلشم کردم ک حاشیه نشه،ابدا هم توهینی ب کسی نشده بود،ولی دوبار ترکید کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 16551 تاپیک زدم درمرود اعتقادات جمع زیادی از مخاظبین سایت ، قفلشم کردم ک حاشیه نشه،ابدا هم توهینی ب کسی نش ... ربطی به محتوای تاپیک ندارهاینجا کلا تاپیک مذهبی و اعتقادی ممنوعه پس میترکه خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
manamaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4055 کلا جو سایت خیلی سمیه ی دنیای دیگه اس اینجا بخدا نمیدونم غش غش بخندم یا بگم خاک تو سرشون نمیدونم خیلی چرت اخه تو بدت میاد نیا تو تاپیک گزارش چرا میزنی،بعدم مگ نی نی یارا نگفتن گزارش الکی زدن باعث تهلیق میشه پس چرا تاپیکای من ترکید؟؟@niniyar_5   کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️
خورشید_طلوع_میکند عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 3393 تاپیک زدم درمرود اعتقادات جمع زیادی از مخاظبین سایت ، قفلشم کردم ک حاشیه نشه،ابدا هم توهینی ب کسی نش ... یه عده مریض جنسی تاپیکارو گزارش میزنن تاپیک مربوط به شادی تاپیک مربوط به تاریخ ایران هرچی کی خوششون نیاد ولی انقدر وقیحن که پرو پرو انکار میکنن و دروغ میگن معلوم نیست از کدوم خراب شده ای انلاین میشن با عالم و ادم دشمنی دارن خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
manamaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4055 ربطی به محتوای تاپیک ندارهاینجا کلا تاپیک مذهبی و اعتقادی ممنوعه پس میترکه والا نیس،همنی الان دیدم یکی از گزارشزنا درجواب تاپیک من تاپیک زده ابدا هم نترکیده تاپیکش کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️
manamaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4055 یه عده مریض جنسی تاپیکارو گزارش میزنن تاپیک مربوط به شادی تاپیک مربوط به تاریخ ایران هرچی کی خوششون ... نی نی یار پس چیکارست،ینی من ک اهل سنتم باید لال شم این جا؟وقتی توهنی نمیشه تاپیکم قفل پس چ مرگشونه کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️
paradise__blossom عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6179 کلن همچین تاپیکی ممنوعه ربطی به اینم نداره بی ادبی شده باشه یا نه دعوا شده باشه یا نه
manamaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 4055 کلن همچین تاپیکی ممنوعه ربطی به اینم نداره بی ادبی شده باشه یا نه دعوا شده باشه یا نه نیس،فقط برا ما ممنوع،عادت کردن کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️زنده باد همه ایراانیا♥️
خورشید_طلوع_میکند عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 3393 نی نی یار پس چیکارست،ینی من ک اهل سنتم باید لال شم این جا؟وقتی توهنی نمیشه تاپیکم قفل پس چ مرگشونه نینی یار تقصبری نداره مریضا کرم میریزن با اهل سنت داخل کشور راه نمیان ولی .......😏 خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
paradise__blossom عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6179 در ضمن گاهی وقتا فقط ده نفر گزارش بزنن تاپیک میترکه حتی اگه تاپیک درمورد خدا هم باشه