2789

سعی کن به بهانه جزوه تو چت باهم صحبت کنین ببینید هم مسیرید تا خونه باهم برید این خیلی مهمه هم مسیر بودن همیشه دوستی رو محکم تر می‌کنه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم چون دانشجویی میگم من تایپ فوری انجام میدم برای دانشجوها و معلما و اساتید و دانش آموزا نمونه کار هم زیاد دارم هزینه هم بعد تحویل فایل ازتون میگیرم قیمت خیلی مناسب هم میگیرم تایپ ساده اسلایدی 6 هزار میگیرم

من تابپ برگه امتحانی و طرح فرم درس و برنامه هفتگی و کلا انواع تایپ فرمول و جدول و شعر و همه چی انجام میدم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم و نمونه کار هم دارم خواستید بیاید ایتا یا روبیکا یا تلگرام نمونه کارامو واستون بفرستم دوستان خوبم من تایپ ورد و پاورپوینت و تبدیل فایل به پی دی اف با هزینه مناسب و دستمزد بعد انجام کار و تحویل فایل به شما گرفته میشود تایپ ساده اسلایدی ۶ هزار تومن میگیرم هر تایپی خواستید در خدمتم 🙏

آیدی ایتا:@khoday_mn2023

آیدی تلگرام:@banoay_a

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

الحق که ترم اولی هستی معلومه این چیزا رو هنوز نمیدونی خب انتخاب واحدها متفاوته یکسری دروس پیش نیاز ندارن و به دلبخواه میتونی هرکدومو خواستی انتخاب کنی خب شمام قبلا با هم هماهنگ نکزدین که همتون یه درسهای مشخص رو انتخاب کنید از بین دروس بدون پیش نیاز هرکی هرچی دلش خواسته انتخاب کرده و طبق پیش نیاز اون درس ترمهای بعد انتخاب واحد می‌کنه بنظرم میتونی سر هرکلاس ی دوست معمولی پیدا کنی قرار نیس همه واحدها رو باهاش یکی باشی منکه اصلا از دوستی و اکیپ تو دانشگاه خیری ندیدم خصوصا بین دخترا بیشتر حسادت و دشمنیه اینم نصیحت ی فارغ التحصیل ب ترم اولی

الحق که ترم اولی هستی معلومه این چیزا رو هنوز نمیدونی خب انتخاب واحدها متفاوته یکسری دروس پیش نیاز ن ...

مرسی عزیزم بیشتر دارم میترسم 😐

نمیشه که ننها موند

معماری

معماری اتفاقا چون واحد‌های عملی داره ممکنه سر یسری پروژه ها گروه بندی بشید و کارای گروهی تحویل بدید اینجوری بیشتر باهمگروهیات ارتباط خواهی داشت تازه تو دانشگاه ها گروه های مجازی میزنن دانشجوها برا گفت و گوی متفرقه و هماهنگی کلاسها و اطلاع‌رسانی ها

مرسی عزیزم بیشتر دارم میترسم 😐نمیشه که ننها موند

نترس عزیزم همه مثل هم نیستن اما حواستم جمع کن چون خودت درونگرایی شاید با هرکسی نسازی اما از کل اون دانشگاه و همکلاسیاش و دوستاش فقط یه رفیق برام موند اونم شد شوهرم بهترین رفیق روزای سختم😂

حالا نری همین ترم اولی رل بزنیا گفتم همه مثل هم نیستن ولی درون‌گراها خیلی خوبن من برونگرام ولی با درون‌گراها راحتترم