2777
2789
😂 🤍هیچی بینیمو عمل کردم ک بنظرم خیلی تاثیر خاصی نداشت میخوای قبلشم بذارمولی خب روتین پوستی خیلی وا ...

ایجانم

اره قبلم بزار

و اینک تو یکی از تاپیکات زدی چاق بودی لاغر کردی انگار

چند کیلو بودی چند شدی؟ بعد اینک با چه روشی لاغر شدی؟

ایجانماره قبلم بزارو اینک تو یکی از تاپیکات زدی چاق بودی لاغر کردی انگارچند کیلو بودی چند شدی؟ بعد ا ...

چطوری قسمت چاق ب لاغرم و دیدی اون دوتا تاپیکو نه 😭😂

106 به 58.. لاغری ک فقط با رژیم و اینکه چون ورزش کردم پوستم نیفتاد وگرنه نابود میشدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری قسمت چاق ب لاغرم و دیدی اون دوتا تاپیکو نه 😭😂106 به 58.. لاغری ک فقط با رژیم و اینکه چون ورز ...

بنده کورم کووررر🤣🤣🤣

وایی تروخدا ۱۰۶ شدی ۵۸ بابا دمت گرم خفننننن

باشگاه میرفتی؟ 

میشه دقیق بگی رژیم چی گرفتی؟ یا اینک تو چند ماه لاغر شدی؟

چطوری قسمت چاق ب لاغرم و دیدی اون دوتا تاپیکو نه 😭😂106 به 58.. لاغری ک فقط با رژیم و اینکه چون ورز ...

قدت ۱۷۴عه؟ رفتم اون دوتا تاپیکم دیدم

قد بلندیم خیلی جذابه‌خوش به حالت

بنده کورم کووررر🤣🤣🤣وایی تروخدا ۱۰۶ شدی ۵۸ بابا دمت گرم خفنننننباشگاه میرفتی؟ میشه دقیق بگی رژیم چ ...

اره باشگاه ک میرفتم اون اوایل ک روزی دوبار حتی صبحا هوازی کار میکردم 

رژیمم ک اونموقع همه اطلاعات بدنمو ب هوش مصنوعی میدادم از اون میگرفتم الان دیگه بدن خودم دستم اومده میدونم چی بخورم چی نخورم ولی واسه یکی دیگه بلد نیستم... 

تایمشم گفتم بخوای پوستت شل نشه و کلا بدنت داغون نشه هفته ای 1 کیلوعه یعنی ماهی 4 کیلو ولی چون من دیسک کمر و التهاب زانو گرفتم اون وسطا ی تایمی باشگاهم قطع شد بیشتر طول کشید

قدت ۱۷۴عه؟ رفتم اون دوتا تاپیکم دیدمقد بلندیم خیلی جذابه‌خوش به حالت

خوبه ولی بنظرم تناسب خیلییی تاثیر بیشتری داره ک اندامت تناسب داشته باشه وگرنه قدبلندی ک هیکلش خوب نباشه داریم برعکسشم هست

اره باشگاه ک میرفتم اون اوایل ک روزی دوبار حتی صبحا هوازی کار میکردم رژیمم ک اونموقع همه اطلاعات بدن ...

اها درسته خیلی ارادت قویه ماشالا دمت گرم

یچیزیم فضولیمو گل کرده تو بچه پولداری؟ ینی درواقع الان امکان اینک الکی بگی نه هست پس میشه بگی مامان بابات شغلشون چیه اونجور خودم حدس میزنم😅

اها درسته خیلی ارادت قویه ماشالا دمت گرمیچیزیم فضولیمو گل کرده تو بچه پولداری؟ ینی درواقع الان امکان ...

🤍

من مامان بابام جفتشون فرهنگین

مامانم مدیره بابام معاون 😂🌚