2777
2789
عنوان

آیا آمپول نوروبیون درد داره😟🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2744 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد نداره، چون موادش ی حالت چربی داره وقتی وارد بدن میشه ی کوچولو درد داره اما چیزی نیست که بگی زیاده و... 

ادم دستش رو هم که با چاقو میبره درد داره 

ی بار رفتم آمپول بزنم، ی خانمه هم آمپول داشت و خیلی هی میگفت درد داره، پرستار خیلی حرف درستی بهش زد، گفت خانومی که نه ماه بارداری و زایمان رو تحمل کرده، چطوری ی آمپول براش درد داره؟! 

سر خود میخوای بزنی یا دکتر تجویز کرده.بهتره امپول نوروبیون نزنید.انقد رایج شده برا تقویت‌قرصشو بخوری ...

من سندروم روده ی تحریک پذیر دارم بعد اصلا نمیتونم هیچ غذایی بخورم و اصلا میوه و ... هم نمیخورم 

فقط ۵ ماهه سینه مرغ میخورم 

میترسم ویتامین های بدنم کم بشه چون خیلی ضعیف شدم و پاهام اصلا جون نداره 

تو دوهفته ۱۰ کیلو وزن کم کردم 

دکتر بهم قرصشو داد ولی چون بزرگه نمیتونم بخورم می خواستم ببینم آمپولش برای من که سندروم روده ی تحریک پذیر دارم ضرر نداره؟

بعد آمپولش خیلی درد داره؟  لطفا راستشو بگید

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

آره دردش یه جوریه انگار تو استخوان فرو میشه ...

به جاش قرص نوروبیوژل بخور دوز دارو همونقدره ولی دیگه درد نداره 

فقط نوروبیون یه کم خطرناکه ها خدایی نکرده اگر کسی بیماری یا سرطان  داشته باشه باعث میشه سلول های سرطانی رشد سریعتر و بیشتری داشته باشن (برای اطلاعات عمومی میگم یه وقت کسی به کسی پیشنهاد نکنه)

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

من سندروم روده ی تحریک پذیر دارم بعد اصلا نمیتونم هیچ غذایی بخورم و اصلا میوه و ... هم نمیخورم فقط ۵ ...

اونو باید از دکتر بپرسی که ضرر داره یا نه اما ویالشو بگیر اون خوشمزه اس 

درد داره چون روغنی هست اما نه اونقدر که خیلی اذیت بشی بستگی به سنگینی دست تزریق کننده و آستانه تحمل درد خودتم داره 

من یه بار درمانگاه زدم از درد درست نمی‌تونستم راه برم  دفعه بعدش دادم همسرم برام زد در حد یک دو ساعت درد داشتم اما تو راه رفتنم مشکل نداشتم از اون موقع همیشه آمپولامو میدم همسرم تزریق کنه 

💍H❤️ درخواست از سمت آقایان⛔

سر خود میخوای بزنی یا دکتر تجویز کرده.بهتره امپول نوروبیون نزنید.انقد رایج شده برا تقویت‌قرصشو بخوری ...

امپولش بهتره 

چیزی که رایج شده حتما خوب بوده که رایج شده 

از دوره ی کرونا هم دکترا باهاش موافق بودن 

کلا آمپول بی ضرر و خوبیه ...

مصرف زیادی قرص باعث مشکلات معده و گوارشی و از بین رفتن پرز های معده میشه 

به خصوص نوربین ...