2777
2789

ولی بعدش میاد عذر خواهی و میگه عصبانی بودم و... 

خیلی ناراحتم که هی حرف طلاق می‌زنه و میگه برو خونه بابات حالم بده

الآنم گفت 

به نظرتون چیکار کنم یکی دو بار خواستم برم بعد دیدم دلیلم خیلی غیر منطقی بوده و اینکه دوس ندارم پای خانواده ها به زندگیم باز بشه خلاصه دلایل خودمو دارم واسه نرفتن 

ولی از طرفی ام دلم میخواد برم ادب بشه بدونه میرم 

امروزم بهش گفتم اصلا از طلاق نمی‌ترسم ولی تو فقط زمانی حق داری اسم طلاق بیاری که ما دادگاه باشیم نه وقتی سر زندگی مشترکیم 

بگید چیکار کنم خانمای با تجربه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم اخلاقش  اینجوریه  یبار گفت برو خونه بابات زنگ زدم بابام اومد دنبالم خواستم برم نزاشت برم گفتم بار اخرت باشه تا مدتی نمبپیگفت ولی دوباره گاهی میگه .بنظرم ولش کن وفتی بعدش پشیمون میشه 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

دقیقا بر عکس این موضوع زندگی من بود...۶ سال هر چی شد گفتم طلاق فقط طلاق هی همسرم مدارا کرد هی هیچی نگفت بعد ۶ سال آخرین بار ک گفتم گفت آره فقط و فقط طلاق یعنی توضیح ندم دیگه خانواده ها اومدن وسط تا پای طلاق رفتیم چند ماه طول کشید تا بتونم همسرم و ب زندگیم برگردونم...کلا قیدم و زد...الان تقریبا دو ساله گوش شیطون کر دیگه تغییر کردیم هر دومون...رفتیم مشاوره و خیلی زندگیمون خوب شد 

یک بار که گفت بهش بگو نامردی اگر الان من و نبری خونه بابام بهت قول میدم خودش به غلت کردن میفته دیگه جرات نمیکنه تو دعوا حرفش و بزنه سفت و محکم جلوش وایسا بگو یک بار دیگه حرف طلاق و بزنی تو دعوا دیگه رنگ من و نمیبینی

منم یه بار گفت دمتو بزار رو کولت برو😞منم موقع امتحانای بچه هام رفتم،بعد چند روز زن عموش و پسرم اومدن دنبالم گفتم خودش بیاد تعهد بده ک دم ب دقه نگه برو،بعد چند روز اومد و منم برگشتم دیگه تا الان نگفته

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
منم مخصوصا وفتی جوابشو میدم. ولی چیزی نمیگم خودش پشیمون میشه میاد معذرت خواهی

من چقد چیزی نگم انقد گفت گفت گفت تا خودمو زدم انقد خودمو زدم و جیغ زدم تا قطع کرد 

میگه دوماد بد گیرتون بیاد قدر منو بدونید منم خودمو زدم گفتم به خواهرم چیکار داری خودمو زدم و هر چی گفته بود جوابشو دادم 

ولی دلم شکسته 😭😭😭