2777
2789
زبونم قفله😭😭😭

☹️☹️☹️نمیدونم چی‌بگم فقط همه امیدامون ارزوهامون پر

مخصوصا کسایی ک درحال خرید جهیزین 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اااااهمعلوم نیس تا کجا پیش برهکاش یه شب بخوابیم صبح پاشیم همه چی درست شه😭

کاش میشد🥲

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اوضاع هیچوقت بهتر نمیشه روز به روز بدتر میشه تا جایی که مثل یمن و افغانستان و سومالی بشیم ریسک نکن خ ...

هنوز وامو‌ندادن😔😔دیگه فک نکنم بشه چیزی خرید☹️نهایت برندای ایرانی اشغالشو بشه خرید

الان یکی میاد میگه ما که دلار نمیخریم یا سفر خارجی نداریم بشه .😐😐😐😐😐😐😐

😔😔😔

از برکات جمهوری اسلامی ک باعث میشه هر ماه سفره مردم کوچک تر بشه نوش جون طرفداراش

😔😔بخدانمیدونم چی‌بگم هرروز بدبختر از روز قبل میشیم😔

هنوز وامو‌ندادن😔😔دیگه فک نکنم بشه چیزی خرید☹️نهایت برندای ایرانی اشغالشو بشه خرید

تلاشتو بکن چیزایی که دوست داریو بخری اگرم نشد خوبارو بخر بقیه رو بذار بعدا بخری حتما نیازه جهیزیت کامل باشه؟

تلاشتو بکن چیزایی که دوست داریو بخری اگرم نشد خوبارو بخر بقیه رو بذار بعدا بخری حتما نیازه جهیزیت کا ...

☹️همسرم باید با300تومن هم سرویس چوب بخره هم تی وی هم یخچال هم لباسشویی هم اجاق گاز هم عروسی🥲🥲