2777
2789

بهتر شد یا سرد شد؟؟؟

چند کیلو اضافه کردین؟بچه دار. شدن چجوریه ؟چ احساسی دارین؟رابطتون با همسرتون مثل قبله یا بهتر شده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو دوران بارداری چندان تعریفی نداشت اما بعد زایمانم از قبل هم بهتر شده خداروشکر 

من ۱۵ کیلو اضافه کردم و بچه دار شدن هم حس عجیبیه نمیدونم چجوری بگم من تازه معنی عشق رو فهمیدم با پسرم

خدا بداند کافیست❤️
چجورییییی چند کیلو بودی؟

قبل بارداری 55 و خییلی لاغر بودم، بعد از زایمان شدم 80 و خییلی چاق شدم

تو دوماه با رژیم و ورزش شدم 60 و واقعا خوش اندام شدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

قبل بارداری 55 و خییلی لاغر بودم، بعد از زایمان شدم 80 و خییلی چاق شدمتو دوماه با رژیم و ورزش شدم 60 ...

خاک تو سرم من الان بچه ندارم اما وزنم شده ۸۳کیلو هیچجوره نمیتونم جلوی دهنمو بگیرم

چجوری باربی شدی ب منم بگووووو دو ماهه زایمان کردم هنوز اضافه وزن دارم شکمم دارم

منم دوماه بعد زایمانم رژیم و ورزش شروع کردم البته شیرخشک میدادم به دخترم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خاک تو سرم من الان بچه ندارم اما وزنم شده ۸۳کیلو هیچجوره نمیتونم جلوی دهنمو بگیرم

قدت چنده عزیزم

من قدم کوتاهه 160 هستم بخاطر همین خییلی چاق بنظر میومدم

منم شیر خشک میدم چ رژیمی عزیزم؟ باشگاه چی میرفتژ

رژیم خیلی سخت و متفورمین و ونوستات میخوردم

ورزش هم با جم فیت و روزی 20 دقیقه حلقه