2777
2789
عنوان

لعنت به بدنم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 99 پست
دوست ندااااارممممم☹️☹️☹️☹️

کاپشن کوتاه واسه لنگ سیخ خوب نیست. 

پالتو بلند کمر دار بگیر با ساق و بوت قشنگ میشه

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قبلا نسبت ب خودم همین حسو داشتم اما الان دگه با این قضیه کنار اومدم و خودمو دوس دارم

منم تا وقتی نمیخوام چیزی بخرم خودمو انداممو دوست دارم ولی امان از روزی ک میخوام چیزی بخرم😔

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

منم دوست دارم ولی هرچیزی به ماها نمیاد 😔

سخت نگیر من با این پاهام همش لگ جین تنگ میپوشم حرف مفت برام مهم نیست احساس میکنم سخت گیری و دنبال یه تیپ خاص برای افراد چاق و هیکلی هستی خواستی عکس میزارم از هیکلم ببین من لاغرم یا تو

کاپشن کوتاه واسه لنگ سیخ خوب نیست. پالتو بلند کمر دار بگیر با ساق و بوت قشنگ میشه

اره اتفاقا دیشب ازین کافشن خیلی کوتاها خریدم خیلی پشیمونم😔

کاپشن کوتاه واسه لنگ سیخ خوب نیست. پالتو بلند کمر دار بگیر با ساق و بوت قشنگ میشه

چقد بد صحبت میکنی ایشون خودش اعتماد به نفس نداره زشته اصلا!

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

منم تا وقتی نمیخوام چیزی بخرم خودمو انداممو دوست دارم ولی امان از روزی ک میخوام چیزی بخرم😔

اعتماد ب نفس داشته باش عزیزم  استایلتو پیدا کنی همه چی‌ اوکی میشه من بیشتر لباسای بلند بهم میاد چون هم قدم بلنده هم هیکلی ام دگه اونموقع پایین تنه کوچیک ب چشم نمیاد

خدا بداند کافیست❤️
سخت نگیر من با این پاهام همش لگ جین تنگ میپوشم حرف مفت برام مهم نیست احساس میکنم سخت گیری و دنبال یه ...

اره خیلی سخت میگیرم شوهرمم بدتر از خودم 

اره عکس بزار صورتتو نزار 

عب نداره شوهرم هروز مسخرم میکنه اینم روش 

برو بابا ذهن تو منفیه. من دارم بهش راه حل میدم. مثلا الکی بگم کاپشن کوتاه خوبته اوکیه دیگه؟؟؟؟ 

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

عب نداره شوهرم هروز مسخرم میکنه اینم روش

بزن تو دهن شوهرت بگو انتخاب خودت بودم همینه که هست 

جلوش ضعف نشون ندههههههههههه🥹

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️