2821
2789
عنوان

از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای چ تلخاون پشیمون نبود؟ تلاشی نکرد؟ الان هنوز مجردی؟ اون ازدواج کرد؟

می‌گفت که پشیمونم ولی دیگه فایده ای نداشت

بعد از طلاق کلی برام مزاحمت ایجاد کرد تا چند وقت پیش

هر دو مجردیم

تیکر بارداری نیست :)

تو تاپیکام گفتم

خواهر منم اینجوره واقعا چرا؟ 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

می‌گفت که پشیمونم ولی دیگه فایده ای نداشتبعد از طلاق کلی برام مزاحمت ایجاد کرد تا چند وقت پیشهر دو م ...

بچه هم دارید؟ چ ادم عوضی ایه زندگیتو خراب کرد مزاحمتم ایجاد میکنه برات؟ مثلا چیکار میکنه؟ 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه هم دارید؟ چ ادم عوضی ایه زندگیتو خراب کرد مزاحمتم ایجاد میکنه برات؟ مثلا چیکار میکنه؟

نه بچه ندارم

همه جوره اذیت می‌کنه 

با شماره های مختلف پیام میداد فحش میداد و...

نه بچه ندارمهمه جوره اذیت می‌کنه با شماره های مختلف پیام میداد فحش میداد و...

خوب شد جدا شدی هااااااا

خدا دوستت داشته

چیشد ک دوربین سوپری رو دیدی

خوب شد جدا شدی هاااااااخدا دوستت داشتهچیشد ک دوربین سوپری رو دیدی

دختر سوپرمارکت روبروی خونه دوستم بود

بهم زنگ زد گفت بیا با هم صحبت کنیم

بهم گفت بعد هم دوربین و نشون داد

دختر سوپرمارکت روبروی خونه دوستم بودبهم زنگ زد گفت بیا با هم صحبت کنیمبهم گفت بعد هم دوربین و نشون د ...

خدا خیرش بده

اهوم

من از وقتی که باردار بودم تا به الان به شوهرم چندوقت یکبار یاداوری میکنم و میگم اگر کوچکترین چیزی ببینم به جان عزیزم بدون چون و چرا میرم دیگه جدیدا تا میام بگمنمیذاره کامل بگم بقیشو خودش میگه 🤣🤣🤣

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792