2777
2789
عنوان

خانومایی که از لکه بینی بارداری تجربه دارن لطفا بیایین نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 34 پست
اها عزیزم دیشب مقعد گذاشتم خابیدم پایین شکمم میسوزه سمت تخمدان هام

بازم با دکترت مشورت کن    ولی شنیدم برای لکه بینی مقعدی بهتره   انشالله صحيح وسلامت بیاد تو بغلت

هدف من از عضویت تونینی سایت کمک به دوستامه   لطفا اگه نظرم به دردتون خورد برای خوشحالیم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ی تاپیکی دیدم پیام گذاشته بودین یعنی امام رضا منو دوست نداشت که باردار نشدم اومدم منو هم دوست نداشت انگار باردار شدین اووووونقدر خوشحال شدم که خدا میدونه ایشالا بسلامتی به دنیا بیاد اخر چکار را کردی برا منم دعا کن اسمم ساراست 

تو ی تاپیکی دیدم پیام گذاشته بودین یعنی امام رضا منو دوست نداشت که باردار نشدم اومدم منو هم دوست ندا ...

عزیزدلم خیلی ممنون 

اره راست میگی اشتباه کردم ناشکری کردم.میدونی چیه صبر خدا خیلی زیاده و همه چیزو ب وقتش به ادم میده و حکمتی داره برای هرکار ک ما نمیدونیم.اما صبر ما بنده ها خیلی کمه.الذن خدارو هزار مرتبه شکر میکنم ک خدا بهمون نظر کرد و باردار شدم.خداروشکر.خدا انشالله ب حق خانوم فاطمه زهرا ب همه منتظرا ک نی نی میخان بده.ب توام انشالله خیلی زود ی نی نی خوشگل بده