2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 60 پست
احتمال داره ريفلاكس هم داشته باشه براي چك كردن اين موضوع يك دكتر خوب ببرش دختراي من دوتاشون داشتن و ...

رفلاکس پنهان داشتن؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در ضمن ممكنه به شيرخشكش هم حساسيت داشته باشه من دو تا شير رو با هم مقايسه كردم با يكيش دخترم اذيت مي شه با اون يكي كمتر

خوراك خودت رو هم كنترل كن مثلا يك مدت لبنيات نخور و امتحان كن.ادويه هم أصلا استفاده نكن

در ضمن ممكنه به شيرخشكش هم حساسيت داشته باشه من دو تا شير رو با هم مقايسه كردم با يكيش دخترم اذيت مي ...

شیر خشک نان میدم میگن سنگینه فردا میبرمش دکتر 

ولی خب داروهایی میدن خیلی اثر نداره 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

گل مهر دختر من علاوه بر کولیکش تا هشت ماه فقط سینمو تو خواب میگرفت.منم تو مواقع دیگه فقط با قطره چکون شیرمو میدوشیدم میدادم بش.کارم شده بود دوشیدن شیر

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
گل مهر دختر من علاوه بر کولیکش تا هشت ماه فقط سینمو تو خواب میگرفت.منم تو مواقع دیگه فقط با قطره چکو ...

وای خیلی سخت بوده من برعکس تو خواب نمیگیره به هیچ وجه فقط شیشه میگیره

سالها دویدمو نرسیدم 💔

زیر تشکش راشیب ملایم 30 درجه بده خیلی تاثیر داره هم برارفلاکس هم برانفس کشیدن بخور هم از فاصله دورروشن کن 

خداجون مواظب بچه هام باش سپردمشون به خودت میدونم بیشتر از من دوستشون داری ومواظبشون
مانلي پنهان بود ولي ملورين مشخصه متاسفانه😔

میشه بگید اونکه منهان بود الان چند سالشه؟چه علایمی داشت؟الان اشتهاش چطوره؟من حس میکنم دخترم داشت ولی دکترش نفهمید.الانم بیست ماهشه فقط ده کلو ونیمه .وبسیار کم اشتها