2777
2789
عنوان

Im Billie Eilish

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 84 پست
من مخم با ایی چیا زده نمیشه🤨ماه عسل بریم ایران؟؟؟

نه عزیزم،‌ بریم دانمارک

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رو حرف من حرف میزنی ضعیفه؟😂

ضعیفه خودتی😐

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ضعیفه خودتی😐

مگ ایرانیای قدیم ب زناشون نمیگفتن ضعیفه؟؟تو کتاب خوندممم

اگ بخوا بریم اونجا زندگی کنیم پ بت بگم چی؟بگم عاقایی؟

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

مگ ایرانیای قدیم ب زناشون نمیگفتن ضعیفه؟؟تو کتاب خوندممماگ بخوا بریم اونجا زندگی کنیم پ بت بگم چی؟بگ ...

اونا غلط میکردن. این یه فرهنگ اشتباهه منم هیچوقت به کاپلم اجازه نمیدم با همچین چیزی صدام بزنه

پس طلاق

این رابطه بدرد نمیخوره میرم با اله دیگه کات بیبی

منم میرم با یکی بهتر😉😂

Hello??How is billie

Hiiii how are you to?

بچه مچه‌ها برید کنار فردوسی پاکزاد اومد.

You??

عه فارسی بلدی دختر ؟

Noooo

2790
2778
2791
2779
2792