2777
2789
عنوان

خانوم های راننده بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 24 پست
مثلا روزی نیم ساعت برم جای خلوت خوبه ؟ خاموش میکنم کلاجم ضعیفه

یه ساعت برو ، همین نیم کلاچ رو تمرین کن ، سرعتت رو کم کن ، بایست ، دوباره راه بیوفت ، فکر کن تو ترافیک یا پشت چراغ قرمزی ، بعد که بهتر شدی برو جاهایی که کمی شلوغ تره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میگم که اصلا به بوق زدنا و مسخره کردنای دیگران توجه نکن و خیلی با احتیاط اولش رانندگی کن تا تصاد ...

مرسی عزیزم با ماشین آموزشگاه که مشخصه راننده مبتدیه تیکه میندازن دیگه خودم برم که واویلاست اما نمیخوام توجه کنم 

پس ۲ هفته هر روز میرم جای خلوت مرسی از راهنماییت 

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
به مرور یاد میگیری نترس

چقدر طول کشید برای شما 

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
باید بشینی تا یاد بگیری تو بشین پشت فرمون ی راننده مثلا همسرت هم کنارت

اطرافیانم صبر ندارند کسی بشینه کنارم بدتره 🥲

ینی انگار ذهن منو داری میخونی .دقیقا متم گاهی میگم بیخیال .ولی وقتی خانمای مسن میبینم که تو شلوغی شه ...

دقیقاااا 🥲

یه ساعت برو ، همین نیم کلاچ رو تمرین کن ، سرعتت رو کم کن ، بایست ، دوباره راه بیوفت ، فکر کن تو تراف ...

ممنون عزیزم میرم حتما 

چقدر طول کشید برای شما

ولا من 17 سالمه گواینامه ندارم

ولی یه جای خلوت تو شهرمون داریم بابام از 15 سالگی میبردم اونجا باهام تمرین میکرد بعد 2 سال الان کاملا بلدم فقط منتظرم سنم قانونی شه که گواینامه بگیرم

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

فقط تنهای تنها برو من بابام میشست هولم میکرد

اره حتمااا تنها میرم کلا نه خودم دوست دارم بابام ییاد بابامم خودش استرس میگیره دوست نداره کنارم بشینه حاضره ۵۰۰ پول مربی بدم اما نیاد