2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خوبه و عالییی

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 195 پست
والا تا میام بگم خدا یا شکرت با شوهرم میبینم یه پدرسوخته ایه

😂💔 بزن پدرشو درار سکوت نکن

هرچی مشکله از این میاد ک سکوت کنیم دربرابر ظلمای دیگران

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سری رفتارای مثبت و ی سری رفتارای منفی داره ولی درکل میشه گفت خوبه 

سیاست نیاز نداشت خودش خوب بود هرچی هم سنش بالاتر میره عاقلتز میشه (حالا فقط ۲۴سالشه هاااا)ولی خوبه درک میکنه 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

خداروشکر زندگی خوبی داریمهمسرم مرد شریفیهآدم حسابیههمدیگرو دوست داریمدر کنار هم تلاش میکنیم.قطعا روز ...

چه قدر حس خوب و انرژی مثبت داشت حرفاتون

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

خوب و عالی نیست ولی در حد توانش کم‌نمیزاره گاهی وقتا اذیت می‌کنه سر پول سر وسیله خونه یا هر چیز دیگه ای اما تا حالا نداشته حسرت چیزی رو دلمون بمونه خدا روشکر 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من من من👸🧿

ای جان❤

ی سوال

میخوام تاثیر اعتماد ب نفسو تو رابطع بدونم، چون اونایی ک اعتماد ب نفسشون بالاس بنظرم ب خودشون اهمیت میدن برا همین شوهراشونم دوسشون دارن یا اصلا علاقع ربطی به اعتماد ب نفس طرف مقابلت ندارع

شما اعتماد ب نفست بالاس؟ یا کمه و شوهرت دوست داره

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
2790
2778
2791
2779
2792