ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله من تو اشناهامون خيلى زياد ديدم ، دختر دايي هام همشون ازدواجشون موفق بوده البته اينو بگم كه شوهراشون هم عربن هم اينكه اخوند هستن نميدونم اثر داره يا نه
خوب و عالی نیست ولی در حد توانش کمنمیزاره گاهی وقتا اذیت میکنه سر پول سر وسیله خونه یا هر چیز دیگه ای اما تا حالا نداشته حسرت چیزی رو دلمون بمونه خدا روشکر
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
میخوام تاثیر اعتماد ب نفسو تو رابطع بدونم، چون اونایی ک اعتماد ب نفسشون بالاس بنظرم ب خودشون اهمیت میدن برا همین شوهراشونم دوسشون دارن یا اصلا علاقع ربطی به اعتماد ب نفس طرف مقابلت ندارع
شما اعتماد ب نفست بالاس؟ یا کمه و شوهرت دوست داره
دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍