2777
2789
عنوان

سردرد مایعی 🤯🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 35 پست
عزیزم مال گوش ت هست برودکتر قرص بهت میده خوب میشی من خودم اینجوری بودم حتی اسکن کردم وفقط تشخیص مال ...

ممنون

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

کاهش اشتها و تب ناگهانی نداشتی.بعیده ک عفونت باشع مایعات بخور سرت و از سرما دور نگه دار اگه تا کی دو ...

نه نداشتم.

فکرکنم دیشب ازحمام اومدم سرم سرماخورده

الان شیاف استفاده کردم سرمم با روسری بستم میخوام بخوابم🤕

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیالت راحت من سلطان میگرن و سینوزیت هستم تا گفتی انگار مغزم عفونت کرده فهمیدم داری از چی حرف میزنی ف ...

همون بخاطر حمام دیشب

منم میگرنی هستم ولی مایع و این دردو نداشتم تاحالا

ممنون دوستان خوبم

من میرم که بخوابم حالم خیلی بده

سلام استاتر توروخدا بگو علایمت چی بود رفتی دکتر خوب شدی بام منم مشکل تورو دارم

عزیزم سینوزیت بود عفونت کرده بود سرم

با چندتا آموکسی کلاو خوب شدم

سلام استاتر توروخدا بگو علایمت چی بود رفتی دکتر خوب شدی بام منم مشکل تورو دارم

سلااام

علایمت چی بود توروخدا بگو

همینایی که اول تاپیک نوشتم

علایمت چی بود توروخدا بگو

نگران نباش برو دکتر عکس سرتو میندازه  هرچی باشه مشخص میشه

مال من سرم درد میکرد یه مایع تو سرم تکون میخورد

سرمو نمیتونستم خم وراست کنم

عفونت سینوس ها بود خوب شدم شکرخدا

احساس حرکت مایع تو سرت و بدنت داشتی انگاری اون مایع بخاد بپره بیرون بدن ب چشم فشار بیاره ؟؟؟

بله همینطور بود