2777
2789
عنوان

رفتار و حرفای مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه توی ظاهر اونجور نشون میده تو زرنگ باش

حالا موندم به شوهرم بگم دیدی مادرت چه حرفایی بهم زد یا اینکه رک به مادرشوهرم بگم .. بخدا همه کار هم براشون میکنم . اشپزی . ظرف شستن . مرتب کردن خونه

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
حالا موندم به شوهرم بگم دیدی مادرت چه حرفایی بهم زد یا اینکه رک به مادرشوهرم بگم .. بخدا همه کار هم ...

نه ب شوهرت نگو سیاست داشته باش فردا ب مادرشوهرت بگو ، کلا به شوهرت بده مادرشو نگو

فردا ب ننش بگو مامان وقتی تو اونطوری حرف میزنی پسرتم فک میکنه ادم با زنش اینجور حرف میزنه و فردا این بچه هم یاد میگیره زشته مگه من ب شما بی ادبی میکنم ک اونطوری حرف میزنی

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

نه ب شوهرت نگو سیاست داشته باش فردا ب مادرشوهرت بگو ، کلا به شوهرت بده مادرشو نگوفردا ب ننش بگو ماما ...

عقده ایه ... میدونی حتی دکترمم اون انتخاب میکنه ... با مادرمم خیلی لجه

عقده ایه ... میدونی حتی دکترمم اون انتخاب میکنه ... با مادرمم خیلی لجه

اهمیت نده چون شرایط جدایی هم نداری زیاد لج نکن باهاش با حرفات سعی کن آدمش کنی هرچند سخته

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم