2777
2789

با حیوونا حرف بزنم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامیرا شدن؟

خیلی دوس داشتم آرزوتو 

ولی من اخبار علمی رو دنبال کردم 

دوتا خبر خوندم : 

۱- دارویی ساخته شده که روند پیری رو معکوس میکنه و‌اجازه ویر شدن به سلول هارو نمیده 

۲- دانشمندا  راز زمان منفی رو پیدا کردن،خیلی در این مورد مطالعه نکردم 

گفتم شاید برات جالب باشه👌

الهی مرا آن ده که آن به ... 

خیلی دوس داشتم آرزوتو ولی من اخبار علمی رو دنبال کردم دوتا خبر خوندم : ۱- دارویی ساخته شده که روند پ ...

اخ اگر بشه چی میشه🫠 حقیقتش نمیخوام مثلا هزار سال عمر کنما... دوست دارم مثلا 120-150 ولی خب جوونا... نه که مثلا 70 سال اخرو پیر و ویلچر نشین بشم

....💖!
خدایی خیلی مرد زندگیه،اخرین فیلمشو هنوز کامل ندیدم

چقدررر کراشه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

مثل قلعه متحرک

دقیقا

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

اخ اگر بشه چی میشه🫠 حقیقتش نمیخوام مثلا هزار سال عمر کنما... دوست دارم مثلا 120-150 ولی خب جوونا... ...

اره درک میکنم همینطوره ،الان فقط با زندگی خوب میشه تو دهه هفتاد زنذگی خوب زندگی کرد ،ولی با اون داروها جوون باشی زندگی خیلی با کیفیت میشه ،مهلتمون بیشتر میشه ،اصن زندگیا تغییر میکنه ،ایشالا زودتر عمومی باشه

الهی مرا آن ده که آن به ...