2777
2789
عنوان

خونه بگیرم عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 45 پست
عروسی که قرار شد نگیریم اما برای خونه واقعا باید حرکتی کنه

اره خو حتما اگه میتونی نصف پول بده وام بده ولی بعدش ازش بگیری عالیه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

افرین این باباشم همین مدلیه ها مادرشوهرم بدبخت میره وام میگیره خونه رو تمدید کنه من نمیخام یه زن سرپ ...

بیچاره

برای قاطعیت جنایتکار بودن چهره قبیح ابر فاسد جهان عن ریکا جنایت #۱۶۸ میناب کافیست برای افرادی که قبل از این به هزار راه برای تطهیر این دولت جانی پدوفیلی متوسل میشدند. آقا فرهاد سس بزن با صندوق کچاپت سس خرسی و شخم بزن ✌️🫢تاریخ تکرار شد باز هم حسینی دیگر در کربلایی دیگر به همراه خانواده و کودک شیر خواره اش قربانی و فدای حق طلبی و عدالت خواهی شد ولی این بار فرق میکند در حالی که ۱۴۰۰ سال پیش مردم آن زمان با سکوتشان معرکه در کربلا به پایان رسید این بار فرزندان سلمان با قیامی مختار گونه میدان معرکه را برای نابودی کامل فرزندان نامشروع آل امیه ادامه دادند تا به جهان نشان دهند ریشه انقلاب اسلامی ایران در دهه ۴۰ یا ۵۰ نیست که ریشه اصلی آن به قتلگاه حسین بن علی و یارانش که فریاد هیهات منا الذله را برای یاد دادن مقاومت و زانو نزدن برای ظلم و حرف زور سر میداند هست. اما وظیفه ما از این پس سنگین تر خواهد بود ما نباید برای انتقال اخبار این حماسه به نسل های بعد منتظر تاریخ نویسان و روزنامه نگاران دست روی دست بگزاریم یا حتا به کتاب های درسی آینده اکتفا کنیم بلکه باید عین روایت را با تفسیر و تحلیلی درست و منطقی در ذهن فرزندان خود شکل دهیم تا تحت تاثیر رسانه های تحریف گر قرار نگیرند آرزوی من سربلندی و پیروزی ایران و تمامی جبه های حق است نصر من الله و فتح قریب✊🇮🇷🇮🇶🇵🇸🇱🇧🇾🇪کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

اره خو حتما اگه میتونی نصف پول بده وام بده ولی بعدش ازش بگیری عالیه

پس که نمیده خیلی بد حسابه اما بخاد از وام من خونه بگیره اجاره نامه رو بنام خودم تنظیم میکنم که پولم مال خودم بمومه

پس که نمیده خیلی بد حسابه اما بخاد از وام من خونه بگیره اجاره نامه رو بنام خودم تنظیم میکنم که پولم ...

اره اینم خوبه ولی همون عقد و عروسی باهم باشه خانوادگی آتلیه برو سروخونهدزندگیتون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره بیچاره نمیخام عاقبتم اینطور باشه

انشاالله نشه عزیرم خیلی مواظب باش خوشبخت باشی

برای قاطعیت جنایتکار بودن چهره قبیح ابر فاسد جهان عن ریکا جنایت #۱۶۸ میناب کافیست برای افرادی که قبل از این به هزار راه برای تطهیر این دولت جانی پدوفیلی متوسل میشدند. آقا فرهاد سس بزن با صندوق کچاپت سس خرسی و شخم بزن ✌️🫢تاریخ تکرار شد باز هم حسینی دیگر در کربلایی دیگر به همراه خانواده و کودک شیر خواره اش قربانی و فدای حق طلبی و عدالت خواهی شد ولی این بار فرق میکند در حالی که ۱۴۰۰ سال پیش مردم آن زمان با سکوتشان معرکه در کربلا به پایان رسید این بار فرزندان سلمان با قیامی مختار گونه میدان معرکه را برای نابودی کامل فرزندان نامشروع آل امیه ادامه دادند تا به جهان نشان دهند ریشه انقلاب اسلامی ایران در دهه ۴۰ یا ۵۰ نیست که ریشه اصلی آن به قتلگاه حسین بن علی و یارانش که فریاد هیهات منا الذله را برای یاد دادن مقاومت و زانو نزدن برای ظلم و حرف زور سر میداند هست. اما وظیفه ما از این پس سنگین تر خواهد بود ما نباید برای انتقال اخبار این حماسه به نسل های بعد منتظر تاریخ نویسان و روزنامه نگاران دست روی دست بگزاریم یا حتا به کتاب های درسی آینده اکتفا کنیم بلکه باید عین روایت را با تفسیر و تحلیلی درست و منطقی در ذهن فرزندان خود شکل دهیم تا تحت تاثیر رسانه های تحریف گر قرار نگیرند آرزوی من سربلندی و پیروزی ایران و تمامی جبه های حق است نصر من الله و فتح قریب✊🇮🇷🇮🇶🇵🇸🇱🇧🇾🇪کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

انشاله توکل برخدا دیکه خودم سپردم ب تقدیر مرسی قربونت برم بهترینها نصیب قلب مهربونت ❤️

فدات بشم عزیزم خانم گل😘❤️

ببخشیدا شرمنده ، یه سوال

شما که انقدر زرنگی با اون خانواده ای که داری تونستی یه شرکت بزنی ، به قولی همه چی تمومی . چطور بل همچین کسی ازدواج کردی ؟ عاشقش شدی ؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
ببخشیدا شرمنده ، یه سوالشما که انقدر زرنگی با اون خانواده ای که داری تونستی یه شرکت بزنی ، به قولی ه ...

عزیزم هرکی اومد بخاطر موقعیتم بود نه خودم همه شون دنبال سو استفاده مالی بودن 

از طرف دیگه من تو دوستی خط قرمزم نجابتم بود خیلی پسرا میدیدن من پایه شیطونی نیستم ازم فاصله میکرفتن 

همسرم در طول دوستی فقط دستمو میبوسید و اصلا پیشنهادها و درخواستهای عحیب نکرد 

امتحانش کردم کفتم شرکت بدهی بالااورده و ممکنه ورشکست بشم کفت فدا سرت خانم خونه م باشی کافیه دوباره باهم میسازیم 

ورزشکار و‌سالم بود بااینکه ادمهای قبلی زندکی من اهل گل کشیدن و چیزای دیگه بودن 

من هیچوقت دغدغه مالی نداشتم معیارهام بیشتر اخلاق و‌ سلامت بود که ایشون داشت 

عزیزم هرکی اومد بخاطر موقعیتم بود نه خودم همه شون دنبال سو استفاده مالی بودن از طرف دیگه من تو دوستی ...

خیلی معیارات خوبن ولی اگه دقت کنی همسرت هم یه جورایی به فکر سواستفاده مالی هستش وگرنه یه حرکتی میزد

خیلی معیارات خوبن ولی اگه دقت کنی همسرت هم یه جورایی به فکر سواستفاده مالی هستش وگرنه یه حرکتی میزد

نه دنبال سواستفاده نیس امتحانش کردم 

اما چون تک بچه س و‌خدا بانذر و‌نیاز تو میانسالی به پدرومادرش  بچه داده و همیشه متکی به بقیه بوده مسولیت پذیری کم داره ، برعکس من چون بچه منفور و نون خور اضافی خونه بودم و‌هبچکس از بچگی بدادم نرسیده زیادی مستقل و جنگنده و‌سرسخت بار اومدم دارم تلاش میکنم مسولیت پذیری رو باهم تحربه کنیم و‌ تعامل کنیم باهم 

نه دنبال سواستفاده نیس امتحانش کردم اما چون تک بچه س و‌خدا بانذر و‌نیاز تو میانسالی به پدرومادرش بچ ...

ولی خیلی دمت گرم بخدا . افتخار میکنم به دخترایی مثل تو