2777
2789
عنوان

خانومه میگه شوهرم خیانت جنسی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست

شما یه برشی از تاپیک رو برداشتی نوشتی اینجا 

استارتر اگر نمیخواست بمونه باید طلاق میگرفت حالا که طلاق نمیخواد باید سعی کنه کنار بیاد و به زندگیش ادامه بده بالاخره طرف مقابلش هم یک صبری داره هرچند اشتباه کرده 

اعصابم ریخت بهممممممطمعنم اینا کاربر مردنطرفف رفته عملا با ی زندیگ خوابیدهاینا میگن چرا شلوغ میکنی😨 ...

ممکنه مرد باشه ولی بین خانما هم آدمای مغز پوسیده و احمق زیادن هنوز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل و بعدش رو هم بگو لطفا فقط ی تیکه رو برندار تاپیک بزنخیانت هیچ توجیهی ندره اما یا باید بمونی یا ب ...

دفعه بعدی از تو اجازه میگیرم 

قبل و بعدشو همه خوندن پربازدیده 

حواست باشه از چه ادمایی دفاع میکنی خانم

شما یه برشی از تاپیک رو برداشتی نوشتی اینجا استارتر اگر نمیخواست بمونه باید طلاق میگرفت حالا که طلاق ...

دقیقا

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
شما یه برشی از تاپیک رو برداشتی نوشتی اینجا استارتر اگر نمیخواست بمونه باید طلاق میگرفت حالا که طلاق ...

پس در مقابل خیانت خیلی خونسردین شماها

باشه 

اون خانم بی جنبه ست

دفعه بعدی از تو اجازه میگیرم قبل و بعدشو همه خوندن پربازدیده حواست باشه از چه ادمایی دفاع میکنی خانم

چقدر تهاجمی رفتار میکنید

چقدر عصبی هستید خدا ب داد نزدیکانتون برسه

لطفا ریپلای نزنید دیگه،ذروز خوش

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
چقدر تهاجمی رفتار میکنیدچقدر عصبی هستید خدا ب داد نزدیکانتون برسهلطفا ریپلای نزنید دیگه،ذروز خوش

شما نظر نده تا من ریپ نزنم

حقیقت رو گفتن تهاجمی بودن نیست 

من از اون کاربر دفاع نمیکنم ولی هر چیزی حدی داره این همه جنگ اعصاب چ فایده داره  حالا بخواد هرروز ی طومار براش فش بفرسته چیزی عوض نمیشه داغ دلشم اروم نمیشه این میشه تو دریاددستو پا زدن اگه واقعا حس میکنه نمیتونه تحمل کنه بره جداشه هم خودش اروم بگیره هم ی ادم سمیو اززندگیش حذف کنه اگرم میخواد بمونه باید اینکارارو بزاره کنار چون غیر از اعصاب خوردیو کش مکشو بدحالی چیزی نداره 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
من از اون کاربر دفاع نمیکنم ولی هر چیزی حدی داره این همه جنگ اعصاب چ فایده داره حالا بخواد هرروز ی ...

درسته

اما من دارم حرف اون کاربرو میگم

بی جنبه یعنی چی؟؟؟

یعنی انقد قضیه سادست!!؟؟؟؟؟

مردا سر زنشوو میبرن 

طرف ب همجنسش میگه بی جنبه ای

پس در مقابل خیانت خیلی خونسردین شماهاباشه اون خانم بی جنبه ست

من خودم زخم خورده هستم 

میدونم کاملا شرایط چطوری هست ولی اگر میخوای توی یک زندگی بمونی تا یک مدت کاملا حق داری سوگواری داشته باشی ولی از یک زمانی به بعد باید تموم کنی این حالت رو