استارتر اگر نمیخواست بمونه باید طلاق میگرفت حالا که طلاق نمیخواد باید سعی کنه کنار بیاد و به زندگیش ادامه بده بالاخره طرف مقابلش هم یک صبری داره هرچند اشتباه کرده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما یه برشی از تاپیک رو برداشتی نوشتی اینجا استارتر اگر نمیخواست بمونه باید طلاق میگرفت حالا که طلاق ...
دقیقا
پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
دفعه بعدی از تو اجازه میگیرم قبل و بعدشو همه خوندن پربازدیده حواست باشه از چه ادمایی دفاع میکنی خانم
چقدر تهاجمی رفتار میکنید
چقدر عصبی هستید خدا ب داد نزدیکانتون برسه
لطفا ریپلای نزنید دیگه،ذروز خوش
پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
من از اون کاربر دفاع نمیکنم ولی هر چیزی حدی داره این همه جنگ اعصاب چ فایده داره حالا بخواد هرروز ی طومار براش فش بفرسته چیزی عوض نمیشه داغ دلشم اروم نمیشه این میشه تو دریاددستو پا زدن اگه واقعا حس میکنه نمیتونه تحمل کنه بره جداشه هم خودش اروم بگیره هم ی ادم سمیو اززندگیش حذف کنه اگرم میخواد بمونه باید اینکارارو بزاره کنار چون غیر از اعصاب خوردیو کش مکشو بدحالی چیزی نداره
پس در مقابل خیانت خیلی خونسردین شماهاباشه اون خانم بی جنبه ست
من خودم زخم خورده هستم
میدونم کاملا شرایط چطوری هست ولی اگر میخوای توی یک زندگی بمونی تا یک مدت کاملا حق داری سوگواری داشته باشی ولی از یک زمانی به بعد باید تموم کنی این حالت رو