اقا شوهرم وقتی میخواد خودشو لوس کنه یا کار اشتباهی کرده یا الکی دعوا راه انداخته، عوض معذرت خواهی صداشو بچگونه میکنه، بچگونه حرف میزنه،این برای کوچیکتر بودنشه از من یا طبیعیه؟
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
اسی دوست پسر دوستم که دو ماه دیگه عقدیشونه همینهمن خوشم میاد گوگولیه این طوریمعمولا این جور آدما مهر ...
اره مثلا تو هایپر دعوامون شد سر اینکه بهش گفتم برای بچه ها خوراکی چرت و پرت برندار زیاد،دخترم به نمک حساسه پف میکنه،هی چیپس بر میداشت،بعد جلو ملت صداشو بچه گونه کرد بعد دخترمم پا به پاش شروع کرد😬منم دست خواهر شوهرمو گرفتم صحنه رو ترک کردیم