بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناراحتی بهم واردشددردداشتم بانفس تنگی اکونوارقلب دادم داروهم نوشته سه نوع گفت تپش قلبم داری خیلی نا ...
من هم پرولاپس دارم و علامت داره مثل شما.سالیان درازی که اینطوری هستم.چیز خطرناکی نیست فقط سالی یک بار زیر نظر پزشکم و اگه شکل دردات عوض شود و مثل همیشه نبود باید بری دکتر.پزشکم گفت استرس و ناراحتی روحی برای قلب سمه و شم هم اصلا نباید ناراحتی کنی چون قلب رو ضعیف میکنه.من هم گاهی تپش های وحشتناکی داشتم خیلی وحشتناک اما الان بهترم.زیر نظر پزشک خوب و ماهری باش.چیزی نمیشه.می بینی که من هنوز زنده م دختر خوب 👍
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
اره چون همسر من تقریبا حساس و عصبیه و کارش خیلی سخته همش با کلی آدم سرکله میزنه و عصبیش میکنن اوایل همش میگفت من دارم سکته میکنم از دو سال پیش که از دکتر اومدیم همون حالتا میشه اما دیگه نمیگه الان سکته میکنم خیلی حالش بد باشه اون دوتا قرص و میخوره آروم میشه میخوابه یعنی میخوام بگم قلب درد و سکته رو دیگه نمیگه انگار خیالش راحته آخه دکتر گفت ولی خیلی عصبی شی (انگار یه وزنه رو قلبته یهنی همون افتادگیه)به خاطر این میترسی والا چیزی نیست
تو بارداری تنگی نفس شدید داشتم فرستادن اکوگفتن افتادگی دریچه مینرال قلبو چون باردار بودم قرصی ندادنب ...
یعنی انقدبرات مهم نبوده دورازجونمون آدم سکته نمیکنه من دست پاهامم دردمیکنه دستامم یکم بی حس میشدیه مهمونی رقصیدم دستام شروع کرد به لرزیدن نفس تنگی شدید