2777
2789
عنوان

عاشق شدم

304 بازدید | 15 پست

سلام من دیروز توی یه دوره رابطه های سالم و ناسالم در دانشگاه شرکت کردم... یه خانمی با دوستش  بغل دست من نشسته بود که داشت فرم پر میکرد بعد من دیدم نوشت تینا.... ازش خوشم اومد

نتونستم برم جلو و بهش بگم ازت خوشم اومده 

که ای کاش میتونستم بهش بگم...

بعدا آیدی اون تینا رو پیدا کردم و بهش پیام دادم من دیروز شما رو دیدم و...

اونم گفت تینا منم اونی که فرم رو پر میکرد دوستم بودش...

انگار  دختره که من ازش خوشم اومده بود  فرم هردوتاشونو خودش داشت مینوشت

خلاصه ازش خواستم آیدی اون دوستشو بده اول گفت ازش پرسیدم ولی گفت نه( یعنی نده) !!! گفتم کار مهمی باهاش دارم گفت باشه ولی بعدش چت  رو دوطرفه پاک کرد!🥲 نمیدونم چرا اینکارو کرد

بیخیالش بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تو یه نگاه عاشق میشن😐🤣

نهایتش روش کراشی همین 

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

بیخیالش شو نخواسته بده

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یه سوال

من عاشق همکارم شدم ولی اون یکی رو دوست داره ک بهش خیانت کرده سوالم اینه چطور ی مرد میتونه کسی رو دوست داشته باشه ک بهش خیانت کرده

بجز این این اقا ب من میگه تو بهترین رفیقمی، امنی برام تا ابد، بهش میگم میخام از سرکار بیام بیرون بهم میریزه ((حق نداری بری ، من چکار کنم تو نباشی و‌‌‌...))

ولی وقتی بهش گفتم دوست دارم گفت تو گذشته منو میدونی که کاش نمیدونستی و.... الان این رفتارا و اکت هایی ک میزنه راجع بهم رو چی تصور کنم؟ دوست داشتن یا دوستی معمولی

شاید طرف رل داره شاید نامزد داره شاید متاهله شاید مشخصاتتو داده فهمیدن کی هستی خوشش نیومده هماهنگ کردن بپیچوننت شاید کلا اهل دوستی نیس شاید خانوادش حساسن و گلی شاید دیگه وقتی نمیخواد زور که نیس درضمن این کراش زدن جوریه که اگه طرف باهات ارتباط بگیره و مدتی باهم نباشید دو سه روزه از ذهن میپره زیاد جدی نگیر

اخه معلوم نیست واقعا به دختره گفته یا نه،بهش بگو اگه جوابش منفیه میخوام خودش بهم بگه

بهش گفتم امان از حسادت دخترونه

یعنی آتیش گرفت 

نباید اینطوری میگفتم...

بهم گفت تو چی داری مگه فلانی

شاید طرف رل داره شاید نامزد داره شاید متاهله شاید مشخصاتتو داده فهمیدن کی هستی خوشش نیومده هماهنگ کر ...

بهترین کامنت

آره شاید اینطوریه

ولی نباید اینطوری بهش میگفتم