2777
2789
عنوان

تجربی دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 54 پست

سلام دوست عزیز

من خودم سه سال متوسطه اول معدلم بیست بود و نمونه دولتی بودم و امسال سال آخر هست ، شرایط پسرتون رو کامل تجربه کردم و بعد درست شدم  ، مطمئن باشید کاملا طبیعیه چون دوره دوم متوسطه کاملا با دوره اول فرق می کنه ، بذارید یواش یواش با درس ها عادت کنه و خودتون هم خیلی زوم نکنید رو ضعیف بودنش چون تا آخر دبیرستان اعتماد بنفسش کم میشه و نمی تونه مسائل شیمی و فیزیک رو حل کنه ، براش کتاب تست بگیرید ، از مشاور کمک بگیرید ، حتی اگه کم ترین نمره رو هم آورد تشویقش کنید و بهش بگید مطمئن هستید که دفعه بعد بهتر میشه ، فقط خواهش می کنم همش از ضعیف بودنه نگید که ناخودآگاه میره توی مغزش و تا سال آخر این حس ضعیف بودن ولش نمی کنه ، اون خودش به اندازه کافی نگران و سر درگم هست که اگه از طرف خانواده هم بهش فشار وارد شه یه دفعه قبد همه چی رو می زنه و دیگه تلاشی نمیکنه ، پس باهاش دوست باشید و بهش امید و انگیزه بدید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام دوست عزیزمن خودم سه سال متوسطه اول معدلم بیست بود و نمونه دولتی بودم و امسال سال آخر هست ، شرای ...

عزیز دلمی..ممنونم که وقت گذاشتی بهم پیام دادی تا من کمی آروم بشم

خدا برات بخواد و در تمام مراحل زندگیت موفق باشی

میشه بگید کتاب قلم چی خوبه یا خیلی سبز

میخوام از کتاب سبک تر براش شروع کنم.

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
عزیز دلمی..ممنونم که وقت گذاشتی بهم پیام دادی تا من کمی آروم بشمخدا برات بخواد و در تمام مراحل زندگی ...

فداتون بشم ، کاملا نگرانی تون رو درک می کنم 

من اکثر کتاب تستا رو کار کردم و آزمون و خطا زیاد داشتم ولی چند تا از تجربه های خوب رو بهتون می گم

ریاضی رو حتما با معین کرمی پیش بره چون بهترین معلم هست و درصدش به شدت افزایش پیدا میکنه ، کتاب ریاضی هم آیکیو و نشرالگو عالی هستن 

شیمی مبتکران فوق‌العاده هست

زیست خیلی سبز عالیه 

فیزیک هم نشرالگو خیلی خوبه 

سلام علیکم 🌹 ببخشید خیلی شرمنده مزاحمتون می شوم. برادر عزیزم من 16 سالمه و پایه دهم تجربی هستم که منم مثل شما امسال به اتمام رسوندمش. نمی دونم چرا انگار من و تو مثل هم هستیم و شرایطمون مثل همدیگه است خیلی عجیب هست. من در گوگل به دنبال روش مطالعه می گشتم که وارد این صفحه شدم و دیدم که شرایط شما کاملاً مثل من هست.

✍️ دوست عزیزم باید این تابستان دهم را بخوانیم تا یازدهم که نهایی داریم به مشکل برنخوریم. خب بنظر می رسد که شما هزینه ی اضافی کردید و معلم خصوصی گرفتید کلی هزینه کردید ولی این اصلاً لازم نیست و نباید اینکارو می کردید بخدا قسم دروغ نمی گوییم بهم باور کنید باید کلاس آنلاین خوب شرکت می کردید 🌹🤲🏼.

✍️ برادر عزیزم این چند ماه اخیر من اصلاً درس نخواندم و فقط به دنبال روش های مطالعه دهم تجربی بودم و کلی با کنکوری ها و رتبه برتر ها، دانشجویان و ... صحبت کرده ام و روش های مطالعه را کامل یاد گرفته ام. برادرم بیا من و تو تا روز آخر کنکور با هم باشیم و هم یک جو رقابتی بینمون ایجاد می شود و هم تا انگیزیه بگیرییم برای درس خواندن و هم همدیگرو راهنمایی کنیم 👍. این دوتای پایین آیدی روبیکا و ایتا ی من هست لطفاً دیر یکی از این اپلیکیشن ها بهم پیغام بده عزیزم تا کامل راهنمایی ات کنم و روش های مطالعه را بهت بگم و ویدیو های رایگان بهت معرفی کنم 🌹:

آیدی روبیکا ؛ Danialmarivannnn@

آیدی ایتا ؛ DanialMarivan@

اگر شماره تلفنم را خواستید بهم بگید.

لطفاً بهم پیغام بدید و تا روز آخر کنکور انشاالله باهم باشیم و انشاالله در آینده یک پزشک و یا ... شویم. بهم باور کنید بخدا من دروغ نمی گوییم🌹🌼. 

باتشکر ازتون.