سلام علیکم 🌹 ببخشید خیلی شرمنده مزاحمتون می شوم. برادر عزیزم من 16 سالمه و پایه دهم تجربی هستم که منم مثل شما امسال به اتمام رسوندمش. نمی دونم چرا انگار من و تو مثل هم هستیم و شرایطمون مثل همدیگه است خیلی عجیب هست. من در گوگل به دنبال روش مطالعه می گشتم که وارد این صفحه شدم و دیدم که شرایط شما کاملاً مثل من هست.
✍️ دوست عزیزم باید این تابستان دهم را بخوانیم تا یازدهم که نهایی داریم به مشکل برنخوریم. خب بنظر می رسد که شما هزینه ی اضافی کردید و معلم خصوصی گرفتید کلی هزینه کردید ولی این اصلاً لازم نیست و نباید اینکارو می کردید بخدا قسم دروغ نمی گوییم بهم باور کنید باید کلاس آنلاین خوب شرکت می کردید 🌹🤲🏼.
✍️ برادر عزیزم این چند ماه اخیر من اصلاً درس نخواندم و فقط به دنبال روش های مطالعه دهم تجربی بودم و کلی با کنکوری ها و رتبه برتر ها، دانشجویان و ... صحبت کرده ام و روش های مطالعه را کامل یاد گرفته ام. برادرم بیا من و تو تا روز آخر کنکور با هم باشیم و هم یک جو رقابتی بینمون ایجاد می شود و هم تا انگیزیه بگیرییم برای درس خواندن و هم همدیگرو راهنمایی کنیم 👍. این دوتای پایین آیدی روبیکا و ایتا ی من هست لطفاً دیر یکی از این اپلیکیشن ها بهم پیغام بده عزیزم تا کامل راهنمایی ات کنم و روش های مطالعه را بهت بگم و ویدیو های رایگان بهت معرفی کنم 🌹:
آیدی روبیکا ؛ Danialmarivannnn@
آیدی ایتا ؛ DanialMarivan@
اگر شماره تلفنم را خواستید بهم بگید.
لطفاً بهم پیغام بدید و تا روز آخر کنکور انشاالله باهم باشیم و انشاالله در آینده یک پزشک و یا ... شویم. بهم باور کنید بخدا من دروغ نمی گوییم🌹🌼.
باتشکر ازتون.