2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها بي دفاعن گناه دارن،حس اعتمادشون به شما كم ميشه،پسر من فوق العاده بد غذاس،اگر با بازي و كتاب و اينا خورد كه خورد وگرنه بي خيالش ميشم،قطره هم مجبورم چون تو آزمايش آهنش كم بود وگرنه به نظر من روح و روانشون مهم تره

بچه ها بي دفاعن گناه دارن،حس اعتمادشون به شما كم ميشه،پسر من فوق العاده بد غذاس،اگر با بازي و كتاب و ...

روح و روان که عزیزم جدا از جسم نیست جسم و روح رو هم دیگه اثر متقابل میزارن قطره اهن ندادن خطرناکه 

کاربرقدیمی ام ب خاطر اینکه اقوامم نشناسنم این کاربری رو ساختم 😙😙
بچه ها بي دفاعن گناه دارن،حس اعتمادشون به شما كم ميشه،پسر من فوق العاده بد غذاس،اگر با بازي و كتاب و ...

آخه دخترم خیلی وزنش کمه 16 ماهشه فقط 8 کیلو  

اگه غذا رو به زور ندم دور سرش رشد نمیکنه

خودمم عذاب وجدان دارم ولی چکار کنم  

آخه دخترم خیلی وزنش کمه 16 ماهشه فقط 8 کیلو     اگه غذا رو به زور ندم دور سرش رشد نمیکنه ...

هيچي دوست نداره؟منم پسرم هيچي نميخوره،چند روزه فهميدم آجيل دوست داره،ريز ريز ميكنم بهش ميدم،ببين علاقش بيشتر به شيرينيه يا شوري و ترشي،بلخره يه چيز پيدا ميشه كه دوست داشته باشن

هيچي دوست نداره؟منم پسرم هيچي نميخوره،چند روزه فهميدم آجيل دوست داره،ريز ريز ميكنم بهش ميدم،ببين علا ...

اگه به نظر اون باشه فقط دو سه تا قاشق کوچولو میخوره ولی دکتر تاکید کرده حجم غذاش بیشتر باشه

البته دختر من کمی بازیگوشه گاهی گرسنه است ولی نمیخوره 

دقيقا بازيگوشي نميذاره بشينن،حالا اين روش رو هم امتحان كن،غذاش رو بذار رو اپن،نيم ساعت يه ساعت يه بار بهش يه كوچولو بده،يه تيكه گوشت،كته ها رو گوله كن،دو تا گوله كته