2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308397 بازدید | 25721 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم اینم که من گفتم دستور طبیب سنتی بود عین دستورو گفتم. تازه ایشون معتقد بودن دارو باید با عسل ...

بله درسته اکثر افراد جامعه چون توی رعایت تغذیشون رو نمی کنند طبعشون سرده. اینو یادم رفته بود . چون خودم و اطرافیانم رژیم غذایی مناسب رو رعایت میکنیم و حتی روغن های مصرفیمون طبیعی هست طبعمون گرم هست و در مورد دمنوش ها باید رعایت بکنیم

بازم عذر میخوام از دخالتم 

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
من مویی به دستم نمیچسبه چون ریزش مو نداشتم...حالا رو هرکی یجور جواب میده شما هم ادامه بده کم کم ریزش ...

من دو بار بیشتر از دو ساعت گذاشتم، ریزشش زیاد شد

فکر کنم برا من که موهام خیلی چرب هست دو ساعت خوبه

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           

سلام دوستان عزيزم

منم سالهاست ريزش مو دارم

حدود پنج سال پيش كلي هزينه كردم براي درمان و مزو

خوب بود اوضاع تا دخترم به دنيا اومد و چهار ماهه شد حدود دوسال پيش ريزش وحشتناك گرفتم با مصرف مكمل ها كنترل كردم ولي متاسفانه كف سرم پيدا شد خيلي دقيقا مثل يه خانم مسن تار موهام به شدت نازك شده خيلي خجالت ميكشم جايي ميرم البته تو مراسم ها كلاه گيس ميزارم ولي افسردگي گرفتم ريزش موهام از نوع ارثي هست

دوماه پيش دوباره رفتم دكتر و ماينو ٥ درصد بهم داد دارم استفاده ميكنم ولي فرقي نكرده مجبورشدم موهامو پسرونه بزنم كه مواد راحت به خوردش بره 

الانم سوالم اين هست معجون شيوانا جون رو دركنار ماينو ميتونم استفاده كنم يا نه؟؟

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️

موهای من خیلی چرب هست .یک روز در میون که میزنم موهام و پوست سرم خودش چرب هست .به نظرتون چربی خود موهام مانع  رسیدن این روغن به موهام و ریشه موهام نمیشه؟

هر روز بزارم

امروز که رو سر خودم و همسرم گذاشتم برا هر دو تامون موقع شونه زدن کلی مو ریخت. حالا بشورم ببینم بازم ریزش داره   

ماینوکسیدیل رویعنی میتونی همیشه استفاده کنی؟من ک اعصابشونداشتم

نميدونم اين دكتره بهم داد گفت اوضاع موهات خرابه و مجبوري تازه گفت بايد مزو هم كني ده جلسه كه ميشد ٢٣٠٠ منم نميخوام الكي هزينه بدم وقتي نتيجه مشخص نيست

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️