2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست
عزیزم روغن نارگیل باید در هوای محیط جامد باشه و روغن نارگیلی بگیر ک حتما خوراکی باشه این موضوع رو شی ...

خب جامد بگیرم چطوری استفادش کنم میبنده ک یعنی هی گرم کنم محلول رو

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم دفعه اول بذار کنار بخاری اب ک شد محلولتو درست کن وقتی محلولت درست شد دیگه نمیبنده واسه من ک تا الان دیگه نبسته

ولی روغن نارگیل اصل همیشه تو دمای سرد یا محیط میبنده 

خدایا دوستت دارم...

بچه‌ها گفتن وقتی با زیتون و حنا قاطی بشه نمی‌بنده. اگر هم جامد شد، ظرف روغن چندثانیه بزار تو آب جوش، یا بزار نزدیک شوفاژ یا بخاری، در حد چندثانیه مایع میشه

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
نه عزیزم دفعه اول بذار کنار بخاری اب ک شد محلولتو درست کن وقتی محلولت درست شد دیگه نمیبنده واسه من ک ...

وای مرسی پس دفعه بعد جامد میگیرم مرسی دوستم 😘😘

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
نه عزیزم دفعه اول بذار کنار بخاری اب ک شد محلولتو درست کن وقتی محلولت درست شد دیگه نمیبنده واسه من ک ...

درست میگی، روغن نارگیل اصل در هوای سرد منجمد میشه. ولی وقتی گرم باشه مایع میشه

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
بچه‌ها گفتن وقتی با زیتون و حنا قاطی بشه نمی‌بنده. اگر هم جامد شد، ظرف روغن چندثانیه بزار تو آب جوش، ...

ممنون عزیزم 

سلام  حالتون چطوره؟بچه ها  من ی چندباری عکس گرفتم ازسرم واقعا مثل پیرزن 80ساله خالی خالی ب ...

خدارو شکر بعد چند وقت موهاتون شروع به رشد کرد دم نوش هارو هم مصرف کردید و اینکه چند بار در هفته و چند ساعت گذاشتید رو سرتون

سلام گلم ببخشید دیر شد من از عطاری میخرم. راستش رو مارک و اینا زیاد دقت نکردم. برا من جواب داده ب ...

الحمدلله خدارو شکررررر انشالله به زودی چهل گیس بشی منم میخوام شروع کنم دعا کن جواب بده آخه موهای من خیلی بدقلقه😢 حتی مزوتراپی کردم درنیومدن بیشعورا😅

خوب زرشکی جان یک هفته خیلی زوده عزیزم... ادامه بدیا.... ریزش سکه ایا خوببببببب شده😍😍😍😍😍🙋 مو ...

شیوانا جان به دادم برس.بگو من چی کار کنم...

این بار دیگه میخوام اصولی پیش برم..دفعه ی قبل که بی دقتی کردم تاثیری ندیدم.

الان ۹۰ میل روغن نارگیل و ۹۰ میل روغن زیتون رو با ۵ قاشق پر حنا مخلوط کردم و ۲۴ ساعت گذاشتم.خوبه مقادیرش؟؟؟؟؟پوست سرم بعد از ۲ روز از حمام چرب میشه.

آخه قبلا که ۲۴ ساعت استراحت نمیدادم وقتی داشتم میزدم دونه های حنا رو زیر دستم حس میکردم اما الان زیاد حس نمیکنم.

به نظرت به خاطر ۲۴ ساعت استراحت حنا با روغن ترکیب میشه و زیاد دیده نمیشه.یا مقدار حنام کمه؟؟؟؟

موهام بلنده و وقتی میریزه تو خونه و رو لباسام داغونم میکنه.

بچه ها میشه لطفا اونایی که از این محلول جواب گرفتن عکس از موهاشون بذارن ببینم من

اخه انقدر هرینه کردم جواب نگرفتم بی انگیزه ام اینجوری انگیزه میگیرم شروع میکنم

به هر کی که تورو دید بگو عاشــــــــقــــتــــم   
بچه ها میشه لطفا اونایی که از این محلول جواب گرفتن عکس از موهاشون بذارن ببینم من اخه انقدر هرینه کر ...

سلام دوستم 

من صفحاتی که دوستان عکس گذاشتن رو نمیدونم باید بگردی .

ولی آرزو یکی از بچه هایی بود که این محلول واسش معجزه کرد 😀😀

خداروشکر 😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤