2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369065 بازدید | 25721 پست
با اجازه عزیزم، حمل بر دخالت نباشه. مصرف رازیانه بدون نظارت پزشک یا شخص وارد کار درستی نیست. البته ...

بله مقدارشو دکتر طب سنتی باید بگه چون هورمونیه؛حتی به من گفتن دم کن بخور شیرو زیاد میکنه و دل درد بچه را تسکین میده اما من ترسیدم نخوردم

ولی اگه درست مصرف بشه عالیه از اسپرونولاکتون و سیپروترون و کوفت و زهرمار بی نیاز میکنه آدمو

دوستت داریم امام مهربانی ها...
عزیزم من خودم این محلول رو از بین یه تاپیک خاموش چهارصد صفحه یا هشتصد صفحه پر از دستور برداشتم کسی ...

حالا انرژی مثبت یه طرف

اینکه اصرار میکنی خیلی واسم جالبه

مثلا نمیگی حالا هرکی خواست بزنه نزدم نزد به من چه و تا لحظه آخر کنارمونی بهمون دلگرمی میدی

دمت گرم واقعا

و خدایی که در این نزدیکی ست***

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله مقدارشو دکتر طب سنتی باید بگه چون هورمونیه؛حتی به من گفتن دم کن بخور شیرو زیاد میکنه و دل درد بچ ...

حرف شما کاملا متین.

من خوب بودما، فقط طبعم سرد بود و سردی رحم داشتم که خیلی آزار دهنده بود. اومدم شبی یک لیوان خوردم همراه ۱ق.غ عسل.

اما بگم که بعد از ۱۵ شب استفاده، ۱۰ ماهه که نیازمند کوفت و زهرمار شدم😂😂😂😂، هنوزم مشکلم حل نشده. یه جا ببینم اسم رازیانه میاد، ناخودآگاه سنسورم فعال میشه😅. این شد که باب درددل من باز شد

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
با اجازه عزیزم، حمل بر دخالت نباشه. مصرف رازیانه بدون نظارت پزشک یا شخص وارد کار درستی نیست. البته ...

عزیزم میشه بگی چ مشکلی ایجاد میکنه؟من تازه میخواستم عرقشو بگیرم هر روز ی استکان بخورم😢

و خدایی که در این نزدیکی ست***

سلام

شیوانا جان من جواب سوالامو میون اون همه متن نتونستم پیداکنم☺

میشه یبار دیگه کمکم کنید؟

من ۴ باره محلولو میزنم دیشب که زد بقدر سرم میخوارید که نگو

روی سرمم وقتی میخواروندم احساس میکرد میخواد کلی جوش بزته

البته یکی دوتاجوش زده

حناشم یه قاشق بیشتر ریختم چون کف سرم چربه

تا امروزم کف سرم میسوخت که دوباره رفتم باشامپو شستم سوزشش رفت

علتش چیه و چاره اش چیع عزیزم؟

قلبم را به خدا می سپارم وقتی که میدانم بدون حکمت او، برگی از درختی نمی افتد...

بچه ها من شوهرم سرش خیلی چربه الان از سر کار اومد بهش در مورد این تاپیک گفتم . میگه بیا همین صبح بریم هر چی لازم داری بخریم هر دو استفاده کنیم آخه اونم موهاش کم پشته . عکسی از موهای بچه ها که رشد کرده باشه نداری ؟

خدایا خیلی دوستت دارم. دلم تنگ شده خیلی تنگ...
بله مقدارشو دکتر طب سنتی باید بگه چون هورمونیه؛حتی به من گفتن دم کن بخور شیرو زیاد میکنه و دل درد بچ ...

راستشو بخواین، شروع مصرف رازیانه هم ریزش مو بوده. یعنی بگم چه راه‌هایی واسه ریزش مو رفتم، تعجب میکنید. از گرفتن عصاره‌ی پیاز تا آسپرین و جوش شبرین و داروهای گرون و ال و بل. آخرشم هنوز ریزش دارم. کاش سحر این تاپیک رو زودتر راه می‌زد.

ان‌شاالله که همه نتیجه بگیرن، خدا به من هم عنایتی کنه و نتیجه بگیرم.

چه موهایی داشتم😪😪😪😪

عزیزم میشه بگی چ مشکلی ایجاد میکنه؟من تازه میخواستم عرقشو بگیرم هر روز ی استکان بخورم😢

نه، بدون دلیل و بدون تجویز یه دکتر خوب، این کارو نکن. اول باید آزمایش هورمون بدی، اگه دیدی هورمونات تنظیمه، مصرف نکن. رازیانه هورمون استروژن داره و مصرفش باعث ازدیاد این هورمون میشه. حالا اگه خودت هورمونت تنظیم باشه، با رازیانه بد میشه. 

ازدیاد استروژن باعث رشد پولیپ‌های رحمی میشه، باعث بهم خوردن دوره میشه.

بدون دلیل نخور عزیزم

من دوره‌م تنظیم بود، سر روز، سر ساعت، دقیق. ولی الان همه چیزم بهم ریخته، چون خودم می‌دونم با مصرف رازیانه به این روز افتادم، توصیه می‌کنم سرخود مصرف نکنی

حرف شما کاملا متین. من خوب بودما، فقط طبعم سرد بود و سردی رحم داشتم که خیلی آزار دهنده بود. اومدم ش ...

ای وای یعنی فقط با دو هفته خوردن عوارض داد؟چقدر بددددد😓🙁

دوستت داریم امام مهربانی ها...
ای وای یعنی فقط با دو هفته خوردن عوارض داد؟چقدر بددددد😓🙁

آره، متاسفانه با مصرف دو هفته عرق رازیانه دچار مشکلات زیادی شدم. در حد رشد پولیپ رحم، این ۱۰ ماه، ۹ ماهش بین دو دوره لکه‌بینی داشتم و الان با خوردن Ld قطع شده.

چون سابق بر این مشکلی نداشتم و همزمان با مصرف رازیانه بوده، میگم از اون بوده.

ان شاءالله روزای خوب تو راهه عزیزم😍😘

ان‌شاالله.

ان‌شاالله برای شما و همه‌ی عزیزانی که امید به روزای خوب دارن.

ان‌شاالله همه سلامت باشن