2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369076 بازدید | 25721 پست

سلام مو قشنگا   

روزتون بخیر

یه مسئله ای یادم اومد گفتم اینجا بگم

چند وقت پیش رفتم روغن نارگیل بخرم، دیدم یه کم تیره ست. علتش رو پرسیدم گفت بعضی وقتا اون پوسته ی نازک قهوه ای که به گوشت سفید نارگیل چسبیده رو جدا نمی کنیم و روغن گیری می کنیم، برای همین کمی تیره تر میشه

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شيوانا جان من از روغن نارگيلم بعد اينكه شبها صورتمو ميشورم به صورتم ميزنم ايراد نداره ؟

قبلنا كرمهاي گرون ميزدم اينقدر بوي اين روغنه خوبه منو از زندگي انداخته به هر جام ميرسم روغن نارگيل ميزنم خخخخخخ

باع...
سلام مو قشنگا     روزتون بخیر یه مسئله ای یادم اومد گفتم اینجا بگم چند وقت پیش رفتم رو ...

الي جونم سلااااام 

عزيزم بعيد ميدونم اين باشه ها 

آخه روغن نارگيلو از پودر نارگيل ميگيرن كه پودر نارگيلم كاملا سفيده

باع...
الي جونم سلااااام  عزيزم بعيد ميدونم اين باشه ها  آخه روغن نارگيلو از پودر نارگيل ميگيرن ...

به روی ماهت فیلیسیتی قشنگم

تا جائی که من میدونم همه از پودر نارگیل نمی گیرنا

البته من تا حالا از روغن نارگیل کاملا سفیدش استفاده کردم، اما قوطی آخری که خریدم یه مقدار تیره تره

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
ان شاءالله. توکل ب خدا ممنون عزیزم ❤❤

آیلین جون من برات آیت الکرسی خوندم

درخواست دوستی فرستادم، میشه قبول کنی؟

سلام شیوانای عزیزم

درمورد روغن نارگیل خیلی به تکاپو افتادم دلم میخواد باکیفیت ترینشو استفاده کنم

از یه جا روغن نارگیل گرفتم خیلی سفید بود وقیمتش ۶۰میل ۶تومن بود بعد که گذاشتم آب شد رنگش کدر شد وزلال نبود از روغن گیرش پرسیدم گفت این روغن رو از خود نارگیل کاسه ای گرفتیم به خاطر چوب قهوه ای دورش رنگش اینجوری میشه وگفت با پرس سرد تهیه شده

بنظرتون از همین بخرم؟

سلام بچه ها

من ديشب كه داشتم روغن نارگيل ميخريديم مايع بود،خانومه گفت دستگاه روشن بوده و داخل مغازه گرم بوده بخاطر همين

منم باور كردم،حالا كه از ديشب تو دماي اتاقه بازم مايع هست،ولي شفاف نيستا،يه حالت مات داره

ولي دقيقا بوي نارگيل واقعي ميده

چيكار  كنم حالا؟محلولم رو هم درست كردم😞

♥️خدايا شكرت♥️
سلام بچه ها من ديشب كه داشتم روغن نارگيل ميخريديم مايع بود،خانومه گفت دستگاه روشن بوده و داخل مغازه ...

بذارش تو یخچال چند مین ببین میبنده یا نه

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....
پس چرا هیچی به من جواب نمیده و خدا تنهام گذاشته من کسی رو. ندارم جز خدا اونم تنهام گذاشتن

اینو انجام دادی مشلول و با ایمان بخون حتما خوب میشی 

چراااا هم توش نیار عالیه

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....
اینو انجام دادی مشلول و با ایمان بخون حتما خوب میشی  چراااا هم توش نیار عالیه

پروا  جون گفتی ده مرتبه دعای مشلول رو بخونیم؟

سي سي مال تو هم اينجوري بود؟🤔

نارگیل اونجا اصله همونجا میگیرن خیالت راحت

قبلا چندبار دیده بودم تومغازشون سفت و جامده ..اینبار منم رفتم گرفتم مایع بود یکمم ته نشین بود..گفت الان گرفتیم تازست و اینکه مغازه گرمه...اوردم خونه فقططططط چند ثانیه یخچال گذاشتم دیدم سفت شد .. دوباره مجبور شدم اب کنم...چون دمای اتاق من زیاد گرم نیست داخل محلولم نارگیلم جامد میشه هرباریکم گرم میکنم به سرم میزنم