2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست

من یه سال دیگه قراره عروسی کنم همش غصه میخوردم ک چجوری بااین موهای کم پشت ممکنه خوشگل بشم اماالان یه عالمه امیدوارشدم من دعاهام زودمستجاب میشه اگه موهام پرپشت بشه قول میدم ازته دل براهمتون دعاکنم ک ب هرچی میخاین برسین انشاءالله 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه سال دیگه قراره عروسی کنم همش غصه میخوردم ک چجوری بااین موهای کم پشت ممکنه خوشگل بشم اماالان یه ...

عزیزم دیگ بدترازمن نیستی من خودم این تاپیک روزدم خوندی ناراحتیامو؟الان خداروصدهزارمرتبه شورخیلی خیلی تغییرات خوبی .ازالان خودتوگیسوکمندبدون

منم بگمممم...هفته پیش موهای ریزم ۲.۳ میلیمتر بود امروز نگاه گردم تقریبا یک سانت شدددن😀😀🙌🙌

بالای دنباله ابرومم ریخته بود الان که دست میکشم موهای کوچولو و زبر رو زیر انگشتم حس میکنم‌...

هورراااااا🙌🙌🙌🙌

واقعا خدایاااا شکررررت🙏مرسی شیوانا جووون و سحر جوووون و بچه هاااا که ابنقد انرژی مثبت میفرستیدد🙏

منم بگمممم...هفته پیش موهای ریزم ۲.۳ میلیمتر بود امروز نگاه گردم تقریبا یک سانت شدددن😀😀🙌🙌 بالای ...

سلام بهارم.مرسی عزیزم .منم ب شماتبریک میگم انشالله ازاین ب بعدخبرهای خوب خوب میشنویم❤❤

شیوانا جون دوستان شما به پشت سر هم محلول رو میزنید؟؟؟اینجوری من بخوام بزنم باید تمام محلول رو  واسه یک ب تموم کنم..یا نه فق جلو سرو تمام روی سر (مغز سر)رو میزنی؟؟

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️