2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369037 بازدید | 25721 پست
سلام شیوانا جون ببخشید اگه مقدار حنا بیشتر شد مشکلی نیست؟

سلام عزیزم

چقدر بیشتر؟و برای چه مویی؟

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیوانا جان یه سوال بی ربط دمنوش انرژی زا واسه قبل ورزش بلدی معرفی کنی؟    

بله که بلدم...زیره و زنجبیل و کمی دارچین دم کن بخور تا صبح میدوئی😲😲😲😲

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
عزیزم فکر کردم گفتم😲ببخشید من شامپو علاجو نمیشناسم گیاهی باشه موردی ننداره

گفتن نیمه گیاهیه😊

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
سلام عزیزم چقدر بیشتر؟و برای چه مویی؟

موهام معمولیه،امروز برای بار اول استفاده کردم محلولو،ریزشش مث قبل بود میدونم ک نباید الان نتیجه گیری کنم طبق فرمول سه قاشق ریختم گفتم شاید کم ریخته باشم

بله که بلدم...زیره و زنجبیل و کمی دارچین دم کن بخور تا صبح میدوئی😲😲😲😲

شیوانا جون چرا به عنوان یه کار افرین این محلول رو تولید و توزیع نمیکنی؟ اخه درست مثکردنش سخته و اینکه روغن اصل کم پیدا میشه

یه سوال دیکه اینکه من موهام بلنده خیلی سختمه روغن به سرم بزنم همه جارو روغنی میکنم و واسه ماساژ هم مشکل دارم یه راه ساده تر نیست قرصی دمنوشی چیزی؟

شیوانا جون چرا به عنوان یه کار افرین این محلول رو تولید و توزیع نمیکنی؟ اخه درست مثکردنش سخته و اینک ...

موهات تا کجاته 😍😍😍😍

واسه من تا وسط کمرمه . و فقط به ریشه موهام میزنم 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

شیوانا تو که اینقد چیزای خوب خوب بلدی ایا برای لاغریم چیزی میدونی معرفی کنی؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
شیوانا تو که اینقد چیزای خوب خوب بلدی ایا برای لاغریم چیزی میدونی معرفی کنی؟

میخوای چاق شی ینی ؟؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
میخوای چاق شی ینی ؟؟؟

ن خواهر لاغر

ن خواهر لاغر

آهان ...

پس صبر کن شیوانایی بیاد 😊😊

موهات تا کجاته 😍😍😍😍 واسه من تا وسط کمرمه . و فقط به ریشه موهام میزنم 

مال منم تا وسط کمرمه من خیلی تنبلم حلو سرم موهاش نازک و کرکیه مخصوصا تو شقیقه ها از بچگی همین بوده

مطمئنم اگه شروع کنم محلول بزنم فقط دو بار میزنم بعد خسته میشم و ناامید

مال منم تا وسط کمرمه من خیلی تنبلم حلو سرم موهاش نازک و کرکیه مخصوصا تو شقیقه ها از بچگی همین بوده ...

نهههههه

به جون خودم منم خیلی تنبل بودم مخصوصااااااا واسه حموم رفتن 😞😞

ولی واسه هدفم (تا عید پرپشت شه و بللللند شه و اصلاااااا یه دونه ام دیگه نریزه) هر شب دارم این محلولو استفاده میکنم .

شیش غروب میزنم ۱۱ میرم حموم .

تازه هم که کرج هی زلزله میاد نمیدونی با چه ترسی میرم حمومو میام که 😢😢

😃😃😃😃😃شیوانا جان قبلا خارش سرم تموم شده بود دوباره چند روز خارش داشتم امروز خارش نداشتم دیگه...یعنی هروقت پوست سرمون خارش میگیره و بعد چند مدت از خارش وایمیسته موی جدید جوونه میزنه؟   

گفتن نیمه گیاهیه😊

مصرف کن بعد اگه خوب بود که بهتر خوب نبود عذرا یا کندلوس بگیر