2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369207 بازدید | 25721 پست

سلام

شیواناجون خوبی

دارو 2 روزه هم روغن میرزم هم عنبرنسا و تخم گشنیز دود میکنم 

دم نوشها رو میخورم ولی میدونی این عفوتت انگار برو نیست

راستی میشه موهای منم مثل تو بشه 

شیواناجون گوشم صدای برفک میده 

شیواناجون دیشیم محلول زدم میتونم امروز و فرداهم بزنم 

موخوره هست ریزش هست خبری هم نست

من خوب شم ایناهم اثر میکنن 

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
شيوانا جانم من همچنان مشكل دارم محلول ساقه موهامو حناشو خيلي كم كردم ولي يه كوچولو فقط بهتر شد همچ ...

عزیزم چون موهاتو کشیدی اینکه بریزن اصلا عجیب نیست پس نگران اون مطلب نیستیم

شما بعد از حموم گل سرشور تو حموم به موت یزن و اب بکش ببین خوب میشی...

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به ابروهام هم چند روزه میزنم بچه ها من ابروهام بور هست تیره نیست انگار رنگ شده مثلا خوب

چون برنداشتم چندوقته کمی بد شده بخاطر هورمونم میترسم بردارم در نیاد 

حالا همه میگن بردار گفنم نه دارم هفته ای مثلا 3بار محلول میزنم به ابروم 

همه مسخره میکنن میگن تو خیلی وقته می میالی در نمیاد در بیاد چه پزی بدم بهشون

سلام شیواناجون خوبی دارو 2 روزه هم روغن میرزم هم عنبرنسا و تخم گشنیز دود میکنم  دم نوشها رو ...

عزیزم سلام 

تو داری بهتر میشی

ما هممون داریم میفهمیم تو بهتر شدی

باید صبر داشته باشی عزیز دلم...

حرف موخوره رو قرار شد دیگه نزنیا😐

هرچقدر دوست داری بزن محلول رو...

دمنوشارو پشت هم درست بخوری اونارم دود بدی زود خوب میشی

زود یعنی اقلا دو هفته دیگه نه فردا یا پس فردا😘😘

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
من تقریبا دوهفته ماسک سفیده تخم مرغ میزنم شیوانای خوشکل چیکار کنم منافذ برن فقط همین تخم مرغ هست

عزیز دلم الان فقط فوکوس کن رو سلامتی الان بزار خوب شی...

ولی زنجبیلم موثره.تاپیک پوست بریم بهتره💟

شیواناجون 3روز پشت سرهم بزنم اشکالی نداره

البته موهای من زیر شونه ها هست موادی که باید مصرف کنم خیلی بیشتره بخندید با این حال بدم هی مجبورم تند تند درست کنم که بمونه 24 ساعت واستفاده شه

این حجم مواد فقط برای 1/5 بار میرسه 

دیشب چنان چرب کردم با محلول سرمو شره میکرده روغن بخندید از دست گوشم لج کرده بودم از دست سرگیجه لج کرده بود

شیواناجون میشه راهی هم بگی موهام روشن بشه 

گفتم قبلا حنا زدم تیره شده 

میخام موهام روشن شه

مثلا ریختم ابلیمو تا محلول بده اشکال داره

راهی بگو استاد خوشگل

شیواناجون میشه راهی هم بگی موهام روشن بشه  گفتم قبلا حنا زدم تیره شده  میخام موهام روشن ...

سلام یاسی جون 😙

شیوانا جون تاکید داشتن داخل محلول به هییییچ عنوان چیزی نریزیم . حتی آب .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام یاسی جون 😙 شیوانا جون تاکید داشتن داخل محلول به هییییچ عنوان چیزی نریزیم . حتی آب .

باشه چشم

مرسی پست های منو میخونی دعام کن زود خوب شم خیلی درد میکشم انقدر ضعیفم که جون ندارم 

باشه چشم مرسی پست های منو میخونی دعام کن زود خوب شم خیلی درد میکشم انقدر ضعیفم که جون ندارم 

قربونت برم من 😙😙

البته که دعات میکنم ❤❤❤

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤