91-موهام چرا کش میاد؟
این خیلی خوبه
مویی که سالمه باید بتونه کش بیاد و خاصیت ارتجاعی داشته باشه ولی موی ناسالم کش نمیاد و میشکنه.روغن زیتون بافت های اسیب دیده رو ترمیم میکنه و باعث میشه مو کش بیاد ولی خواهش میکنم نکشیدش چون بهش اسیب میرسه مخصوصا وقتی خیسه شونه نکنید و نپیچونید
92-موهام چرا سنگین شده؟
سنگین شدن مو دلیل ضخامتش هست که در اثر حنا اتفاق میافته که لایه محافظتی روی مو ایجاد میشه کلفت و سنگین میشه اگر حس میکنید ریشه موتون درد میکنه اول محلول رو به ساقه نزنید چون در اثر کلفت شدن احتمالش هست ریزش بیشتر بشه چون ریشه جون نداره نگهش داره.پس تا وقتی درد ریشه موتون کم نشده به ساقه محلول نزنید
93-محلولم تموم شده یک مفدار حنا کف ظرفم مونده چیکارش کنم؟
یک گوش پاککن بزارید توش و برای ابرواون ازون استفاده کنید تا تموم بشه روغناشبعد بریزید دور
94- میتونم سرکه سیب به موهام بزنم همزمان؟
نه نزنید فعلا...به مو آسیب میزنه
95- من پسوریازیس دارم به درد منم میخوره؟
بله شما حناتونو زیادتر بزنید بیماریتون هم احتمالا درمان میشه روغن زیتونتون حتما اصل باشه
96- من درماتیت سبوره دارم من هم میتونم استفاده کنم؟
بله شما هم حنارو بیشتر بریزید ان شاءالله درمان میشید
97- موهای من زیادی نرم شده و اذیتم میکنه
شما حناتون رو اضافه کنید درست میشه
98- من چرا با اسطخودوس بدخواب شدم؟
حتما مطمئن بشید گیاهتون درسته و با عکس مطابقت بدید.فقط هفت دقیقه دم کنید و سریعا صاف کنید.به هیچ عنوان بدون شیرین کننده نخورید.بعد از خوردن سریعا به رختخواب برید اگر تمام موارد بالارو انجام دادید و همچنان بدخواب شدید مقدار رو به یک قاشق مرباخوری تقلیل بدید
99- میتونم با محلول وضو بگیرم؟
نهچون چربه و اب نمیرسه مگر کاملا به خورد سر رفته باشه مثلا بعد یک روز.ترجیحا اول وضو بگیرید بعد محلول استفاده کنید
100-سنگ سرمه برای وضو مشکلی ابجاد میکند؟
چون فقط داخل چشم میزنید خیر فقط ترشحات کنار چشم رو قبل از وضو پاک کنید