2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308543 بازدید | 25721 پست
فرمول سه قاشق مربا خوری سر پر حنا داره که همین مقدار برای دو استکان کمر باریک روغن کافیه حتی اگر موه ...

شیوانا جون من حناشو بیشتر ریختم

ایرادی داره؟

راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیز استفاده کردی شما!؟ ریزش موهات کمترشد؟؟؟؟؟؟؟ لطفا هرکی ریزشش کم شده بگه ممنون 🌷🌷

سلام عزیزم بله من الان ی چندباری شده ک استفاده کردم .خداروشکرریزشش خیلی کمترشده بله

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
سلااام منم می خوام شروع کنم فقط هرچی گشتم شامپوهاروپیدانکردم مشکلی نیست ازیه شامپوی دیگه استفاده کنم ...

منم شامپورو پیدانکردم فکرنکنم مشکلی داشته باشه خب اگ باشه ک طبیعتا بهتره

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
شیوانا جان، من  خیلی موهام   چربه ازین  لیوانای دسته دار فرانسوی نصف از هر روغن +سه ...

سلام عزیزم ازچی میترسی؟؟حناوروغن برای موخیلی خوبه نترس منم دارم استفاده میکنم حالا بازشیواناجون میاد راهنماییت میکنه 

سلام عزیزم بله من الان ی چندباری شده ک استفاده کردم .خداروشکرریزشش خیلی کمترشده بله

خداروشکر که تاثیر داشته

من تقریبا یه ماهه تز ماسکایی که همینجامعرفی کردن استفاده کردم(تخم مرغ و صدر و قهوه و...)، ولی ریزش موهام اصصصصلا کم نشد

ایشالا از این نتیجه بگیرم

خداروشکر که تاثیر داشته من تقریبا یه ماهه تز ماسکایی که همینجامعرفی کردن استفاده کردم(تخم مرغ و صدر ...

انشالله عزیزم

من دیشب زدم امروزم از صبح زدم میخوام تا شب بزارم بمونه رو سرم البته شونه چوبی و شامپو عذرا ندارم با شامپو اوه شستم دیشب که موهامو شونه میکردم کلی از موهایم تو برس اومد امروز باز کمتر بود ببینم با این فرمول چهل گیس میشیم من یه زمانی موهایم آنقدر پر بود که میرفتم آرایشگاه برای شینیون یا کوتاهی اون ارایشگره کلافه میشد میگفت چقد مو داری تموم نمیشه هیچ گیری موهامو یه جا جمع نمی کرد ولی از بعد زایمان تا الان دیگه با کش بچه هم بسته میشه رسما دارم کچل میشم البته اینم بگم مدتهاست که اصلا به موهایم نمی رسم شونه هم به زور میزنم حالا اگ موهام بازم پرپشت شه دعات میکنم شیوانا

من دیشب زدم امروزم از صبح زدم میخوام تا شب بزارم بمونه رو سرم البته شونه چوبی و شامپو عذرا ندارم با ...

وای از صبح تا شب زیاده

من امروز دوساعت روی سرم بود کلافه شدم از بس دستمال کشیدم روی پوست اطراف موهام انگار وسواس گرفته بودم😄شیوانا جون گفتن حواستون باشه روی پوستتون نریزه که مو درمیاره مثل پیشونی و گردن و کمر و دست و ...

چجوری میزنید که می ریزه من ته یه نعلبکی می ریزم متلا در حد دو تا سه قاشق غذا خوری ماساژ میدم به کف سرم ریزش نداره یعنی اونقدر نیست که بخواد بریزه برس که می کشم بعدش ساقه موهایم روغنی میشه بعد با کلیپس جمع میکنم بالا سرم بعدم یه روسری نخی مدل کلفتی می بندم به سرم که مساله ای نور اون ور من به ابروهامم دارم میزنم .

سلام با شونه چوبی چند دقیقه باید موهامونو شونه بزنیم؟ حداکثر چقد میشه روی سر بمونه؟

سلام.یک الی دوساعت