2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358426 بازدید | 25721 پست
خوب پس شما مو طلایی گروهی👱

سلام شما گفتنی کم کاری تیرویید داشتی 

من کم کاری دارم 11بود تو ازمایشم tsh

برا بارداری کم کاری ضرر نداره قرص لووتیروکسیلووتیروکسی میخوری.؟

هیچی مثه یه جاری زشت به خانوما اعتماد به نفس نمیده😎😎

من ب توصیه دوستان سرمو داخل سینک شدم ازاونجایی ک خیلی کارام شپلیه ی تیک کوچولو ازحناروسرم باقی مونده بود. وقتی متوجش شدم دستمونمدارکردم وحنارومثلاپاک کردم ب خیال خودم خوشحال وشادوخندان گفتم پاک شده دیگ .چشمت روزبدنبینه رفتم جلوآیینه دیدم ی تیکه کف سرم شده نارنجی الان مثل ماه گرفتگی ی کوچولوازسرم رنگ گرفته خخخخخ عقددوستمم هست دیگ ازترسم نرفتم هنوزچک کنم عمق فاجعه روببینم🙈🙈🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمای گل دخترم ۶ ماهشه تا صبح بیداره نمیخوابه من هم عادت کردم به بیخوابی تا ۵ صبح از چند روز دیگه باید برم سر کار ولی خوابم نمیبره تا صبح چی پیشنهاد میدین واسه خوابم ؟

منم شروع کردم..

روغن نارگیل گرفتم 2 تومن😕

زیتون هم دوتومن😕البته بوداروتیره ست..

حناهم 3500 کیسه ای☺

به یاروگفتم روغنااصله گفت مگه غیراصل هم داره؟

شونه چوبی هم2500..

شامپوپیدانکردم ازفیروزاستفاده می کنم .

این محلول هفته ای چهارتومن برای من می افته😆

اینم لیست خریدمن😀

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍
من ب توصیه دوستان سرمو داخل سینک شدم ازاونجایی ک خیلی کارام شپلیه ی تیک کوچولو ازحناروسرم باقی مونده ...

سحر جون اوضاع موهات چطوره یکم توضیح میدی من دلم اب شده زودتر شروع کنم ولی موند بعداز سفرم

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....
سحر جون اوضاع موهات چطوره یکم توضیح میدی من دلم اب شده زودتر شروع کنم ولی موند بعداز سفرم

بچه ها کسی ادرس تل گرام گروه رو داره به من بده لطفا؟

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

سلام شیوانا جون چرا میگی باید دوتا محلول درس کنیم من فقط یه محلول درس کردم با ۳ قاشق مرباخوری حنا به کف سر وساقه موهامم باهاش شونه میزنم اشکالی داره اینجوری؟

از دوست به یادگار دردی دارم ...که آن درد رابه صدهزار درمان ندهم