2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358081 بازدید | 25721 پست
خب مواد چطوري بزنم كف سرم مجبورم با دست بمالم عزيزم منظوراز ماساژ مالش روغن به كف سرمه

منم چند ماه پیش موهامو کوتاه کردم، مردونه

الان کمی بلند شده

ببین من هی فرق باز میکنم و مواد رو آروم میزنم به اون قسمت و کمی، در حدی که بدونم به اطراف اون فرق رسیده آروم با نوک انگشت می مالمشون

ماساژ کلی به همه ی قسمتا نمیدم، اونجوری خیلی می ریخت موهام

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چند ماه پیش موهامو کوتاه کردم، مردونه الان کمی بلند شده ببین من هی فرق باز میکنم و مواد رو آرو ...

ممنونم دوست عزيزم♥️♥️

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
ممنونم دوست عزيزم♥️♥️

خواهش می کنم

صمیمانه برات آرزوی موفقیت دارم در این راه پر چرب   

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
خواهش می کنم صمیمانه برات آرزوی موفقیت دارم در این راه پر چرب    

همينطور براي شما و باقي دوستان

هركه گيس كمند خواهد جور روغن هم كشد😂😂😂

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
من با دیدن دو تا پست خییییلی انرژی گرفتم یکی اون عکسی که دوستمون از موهای تازه دراومده ی همسرش گذاش ...

سلام دوست خوبم 

میشه بگی اون عکس موی تازه رشد کرده که برای شوهر یکی از کاربرا بود کدوم صفحه ست ممنون میشم؟

سلام دوست خوبم  میشه بگی اون عکس موی تازه رشد کرده که برای شوهر یکی از کاربرا بود کدوم صفحه ست ...

سلام عزیزم

صفحه ی 146 رو ببین

دوستان عزیزم بزارید نتیجه ی استفاده ازین محلول رو فقط و فقط بعد از یکبار استفاده بهتون بگم ..

موهای خودم بلنده نازکو چربو کم حجم..امابعداز یبار استفاده روی سرم احساس میکنم صبحها که شونه میکنم فقط ۵یا۶تارمو میریزه درحالی که قبلا ۲۰یا۳۰تا میریخت😲

موهای همسرم هم میگه خیلی کم میریزه واین خیلی منو دلگرم میکنه که ادامه بدم مخصوصا وقتی دیدم اون کاربر عزیزعکس موهای تازه رشد کرده همسرش رو گزاشته انگار دنیارو دادن بمن😙

بازهم میام از نتایج شگفت انگیز بهتون میگم....😚😊

سلام من امروز تاپیکو دیدم

من موهام خیلی نازکه،چون چربه میریزع ولی اگه چرب نباشه خیلی کم میریزه بیشتر تو حمومه،شامپو برای مو چرب میزنم الان موهام نرم شده ولی خوش حالت نیست،میخوام شروع کنم

اگه راهنمایی لازمه بهم بکنین که موهام زیاد نشه ریزشش، چون فوق العاده کمه موهام،بریزه عملا کچل میشم،اخه دیدم خیلیا گفتن ریزش دارن

سلام شیوانا جون

فکر کنم این محلول رو سر آقایون بهتر و زودتر جواب میده

کف سر همسرم پر شده از موهای ریز ، با اینکه با هم شروع کردیم . تازشم من دو سه باری بیشتر استفاده کردم 

من که از همون اول رو سه ماه برنامه ریزی کردم

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...