2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2292203 بازدید | 25721 پست
اکستنشن موروکمترنمیکنه؟

ظاهرشنه وقتي در مياري واسه ترميم اون موهاي زير چشب ميريزه اما خيلي خوبه 

من بالاي ٤ تومن خرج كردم موقتي ديگه باهاش كنار امدم

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم
واسه منم نازکه یعنی شده خیلی کم شده نمیتونم مانور بدم روش حالا که کم شده فهمیدم چه نعمتیه فعلا رفتم ...

انشالله ک پرپشت بشه موهاتون

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دوستامومیبینم ک چقدرمودارند ناخداگاه حسادت میکنم 

بلاخره هر كي ي چي كم داره 

من حرفم شنيدمسر اين

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم
چ مدت بود ک موهاتون روازدست داده بودید؟

من از بچگی تار‌ موهام ضعیف بود و‌کم پشت بعد از عقد کمتر شد اینو زدم خیلی خوب شد...بقول شما اعتماد به نفسم رو از دست داده بودم ...نمیگم عالیه عالی شد ولی واقعا جاهای کم پشتش خوب شد

من بعد از دوران بلوغ موهام به شدت ریزش کرد.سیاهدونه زدم. اول کچل کردم و بعد سیاهدونه زدم. روغن کند ...

واقعا؟خداروشکر

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
خرگوشک بزن...نه اینکه ی روز بزنی ی روز نزنی خیلی‌جواب میده ...منم موهام کم بود ی قسمتش زدم خوب شد

خرگوشک چیه

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
نمیدونم من اون موقع ذوق مرگ شده بودم از بس خوشگل شده بودم😂😂😂😂😋😋😋😋😋

ای جانم 😀😀

بله.واقعا.الانم دارم کرچک و نارگیل میزنم. خیلی خوبه

من کرچک میزدم تازه بدترموهام کمترمیشد

من کرچک میزدم تازه بدترموهام کمترمیشد

خب این بستگی به طبع شما داره.

واسه دموی ها روغن بادام تلخ سفارش میشه.اینو از یه نفر که طب سنتی خونده بود پرسیدیم.

و میگن با سدر سرتو بشوری.

و هرهفته سدر و حنا بزن به موهات.