2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358068 بازدید | 25721 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

شیوانا ببخشید من زیاد سوال میپرسم

من حنارو بیشتر ریختم باز دیشب موهاش در حد ۸-۹تاش ریخت البته بجز یکی بقیه انتهاش سیاه بود الان چیکار کنم اون یکی محلولمو که حناش کمتره بزنم؟؟

💑=👧👧🧒
سلام  شیوانا ببخشید من زیاد سوال میپرسم من حنارو بیشتر ریختم باز دیشب موهاش در حد ۸-۹تاش ریخت ...

تو یه روز 8_9تا ریزش عااااالیه مگه باید ریزش به صفر برسه؟

آخه موهای مرده باید بریزن دیگه مو هم عمری داره

سلام مرسی از شیوانا خدا خیرش بده ایشالله

بچخ دارم دیونه میشم دعام کنید

عفونت گوشم هنوز معلومه و تغییری نکرده 

هنوز خلط دارم همش 

هنوز نقطه سفیده توی گلومه

دارم دیونهه میشم

منم 2بار از این محلول زدم

ماسک سفیده تخم مرغ هم زدم

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**

سلام دوستان با انگیزه ی خودم، مو قشنگای آینده ی نزدیک   

صبح اولین روز هفته بخیر و شادی

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

من با دیدن دو تا پست خییییلی انرژی گرفتم

یکی اون عکسی که دوستمون از موهای تازه دراومده ی همسرش گذاشته بود، یکی هم پست آنجلینای عزیز

من هم مدتی خواننده ی تاپیک ریزش مو بودم. دستوراتش خییییلی زیاد و وقت گیر بود، اما من یه خلاصه از مهمترینهاش درآورده بودم و سعی می کردم بهش عمل کنم. ولی متاسفانه نتیجه ی چشمگیری نگرفتم. البته قطعا اگر در طولانی مدت بهشون عمل میکردم بی اثر نبود، اما چه کنم که من عجولم و ریزش شدید موهام ملولم کرده بود (گونه ی خود را بخاطر حس شاعری و شوخ طبعی نیشگون می گیرد   )

اما وقتی دیدم آنجلینا فرمول محلول جادوئی رو از نظر طبعی متعادل و خوب توصیف کرده کلی خوشحال شدم.

بیشتر از هرچیزی حس خوبی که به این ترکیب دارم برام جالبه. جالبتر اینکه می بینم تعداد زیادی از دوستان دیگه هم مثل من فکر می کنن. شک ندارم همه مون بزودی نتیجه میگیریم ان شاالله

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

شیوانا جون یک سوال

حتما باید خارش سر داشتیه باشیم؟ ینی این یک نشانه ی لازم برای رویش مو هست؟

من مردم بس که انتظار خارش داشتن کشیدم! دیشب برای چند ثانیه پوست سرم خارید و هنوز گل از گلم نشکفته بود که خارشش تموم شد!

در راستای فرستادن امواج مثبت و این چیا، من روی محلولم این نوشته رو چسبوندم:

سلام.

بالاخره من و همسرم دیروز یه کوچولو خارش را تجربه کردیم

من موهام رو با شامپو بچه میشروم ، یه سالی میشه. ولی یه هفته ای هست موهام بعد از شستن خیلی خشک میشه فکر کنم دیگه این شامپو با موهام سازگار نیست امروز شامپو تخم مرغی داروگر گرفتم. ترسیدم مارک دیگه بگیرم ریزشم زیاد شه. اینم امتحان میکنم تا به قول دوستمون باشد که رستگار شوم

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...