2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358027 بازدید | 25721 پست
یه چیز دیگه هم هست و بگم کلا تخلیه اطلاعات میشم😁 ایشون دکتر لیزر زنجبیل هستن که شمارو به صورت خیل ...

عزیزم بعد از شیو کردن زیر بغل میشه مخلوط زنجبیل زد؟چقد باید بمونه؟خیلی میسوزه؟هرروز باید بزنیم؟

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریحانه خانوم وهمسرشون 27ابان یک روزدرمیون میزنیدیاهرروز؟

یک روز در میون

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
یگانه جان شنبلیله خشک اینه https://www.google.com/search?q=شنبلیله خشک&client=firebird&prm ...

من خودم شنبلیله گرفتم خشک کردم خیلی قشنگ و تر تمیزه.پیشنهاد میکنم شما هم خودتون بگیرید اخه رو سبزی خورشت هست همیشه.مال عطاریا تمیز نیس خاک داره کهنه هم هس بعضیش

.

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...

سلام

من بعد از اينكه سالها خواننده خاموش ني ني سايت بودم فقط به فقط بخاطر اين تاپيك و شيواناي عزيز و بچه هاي گروه تللللگگرااام عضو شدم

شيوانا جان مرسي از خوبيو مهربونيو و انرژي مثبتت

منم شرح حالمو بگم

مثله خيليا قبلن موهام خوب بود ولي الان

موهام ريزش محسوس نداره مثه اين كه خيليا ميگن دسته دسته ميريزه ماله من اينجوري نيست

كمكاري تيروييد دارم گلبولهاي سفيدم هم كمه كه باعث كمخونيه

موهام به شدت نازززززك و كم حجم و كم پشت، كف سرم كاملا معلوم، ريزشم شديد نيست واي حس ميكنم هرچي در طول اين چندسال ريخته ديگه در نيومده جاش

كف سر م خيلي زود چرب ميشه، ساقه ها احتمالن در اثر رنگ خشك و شكننده

دوبار يكروز درميون از محلول استفاده كردم، چربي موهام كم شده يعني روز دوم ميشد حموم نرم(بخاطر اينكه ميچسبيد به كف سرم و كم حجم بود هر روز ميرفتم حموم كه پف وايسه)

خلاصه كه با دوبار استفاده از محلول موهام پوشتر وايميسه ولي همچنان به قول همسرم مثه سيم ظرفشويي خشكه

كلن مو و پوستم يه جورايي چربه واي رطوبت اصلن نداره

وايي چقدر حرف زدم

با توجه به اين توضيحات و كمكاري تيروييد امكان نتيجه گيري و موفقيت دارم؟!!

اين اولين پست من توي ني ني سايت بود

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

شیوانا جان من دو مرتبه تاحال استفاده کردم موهام با اینکه خیلی هشک بود خیلی خوب شده واقعا نرم شده ، ریزشش هم در حد انگشتای دست کم شده منتها اون چندتایی که میریزه  انتهاش سفید و قلمبه هست یعنی انگار ریشه داره، در ضمن به ازای هر دو استکان سه قاشق حنا ریختم، الان باید چیکار کنم؟از صبوریت بی نهایت ممنونم

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

سلام منم حدود ۱۸ باری مداوم این محلولو زدم عالیه 

من هم تو تاپیک ریزش مو بودم هم گروه تلگرامی 

والان دو ساله مداوم دارم ماسکای گیاهی میذارم 

ولی میتونم بگم این محلول عالیه 

به کاربری به اسم‌مهوش این محلولو با حنای بیشتر و روغن سیر میگفت من دو هفته اون موقع به سرم زدم ولی چون به سیر حساسیت دارم و سر درد شدم نتونستم ادامه بدم 

یادمه بعد از دو هفته که قطع کردم قشنگ موهای ریز دم سفید ریشه دار از سرم میریخت 

ولی حسن این محلول طبع معتدلشه و‌میتونم بگم که ترکیب اصلی همینه 

راستی من برا شامپو از شامپو بچه با قهوه استفاده میکنم 

چند روزه به جا قهوه رو شامپوم پودر تخم شنبلیله ریختم و میزنم به سرم، اونم خیلی عالیه 

قهوه مو رو خشک میکنه ولی پودر تخم شنبلیله نه 

هر چی میخواین تو شامپو بریزین فقط برا همون دفعه قاطی کنید

تو ظرف اصلی شامپو نریزین 

مثلا قهوه خیلی شامپو رو رقیق میکنه 

به جاش یه ظرف جدا مثلا پودر قهوه بذارین حمام یا یه ظرف جدا پودر تخم شنبل 

بعد موقع حمام کف دستتون قاطی کنید اونطوری خواص هر کدوم از مواد سرجاشه 

شیوانا جون تو خود شیوانای دانایی 😘💋❤️🌺😍

ایاک نعبد و ایاک نستعین
سلام منم حدود ۱۸ باری مداوم این محلولو زدم عالیه  من هم تو تاپیک ریزش مو بودم هم گروه تلگرامی& ...

عزیزم محلول مهوش رو من خیلی وقت پیش خوندم ولی الان دقیق یادم نیس میشه لطف کنید بگید چیا بود ممنون عزیزم