2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2357631 بازدید | 25721 پست
سلام عزیز دلم  ان شاءالله زیارتت قبول باشه پیشاپیش.سلام و ارادت مارو هم خدمت آقا ببر😑 منم خی ...

سلام عزیزم چشم حتما اگه قابل باشم حتما سلامتونو میرسونم و دعاگوی شما و همه بچه های این تاپیک هستم و از ته دل دعا میکنم که همگی نتیجه بگیرن چشم شروع میکنم 

ممنونم ک با حوصله و محبت همه پست رو پاسخ میدی خدا خیرت بده

بچه هاااا لطفا هرکه پست منو میخونه یه صلوات برای فرج و سلامتی امام زمانمون بفرسته ممنونم از همه مهربونااااا

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....
سلام عزیز دلم  ان شاءالله زیارتت قبول باشه پیشاپیش.سلام و ارادت مارو هم خدمت آقا ببر😑 منم خی ...

شیوانا جونم من به بابام گفتم خیلی استقبال کرد گفت حتما جواب میگیری مخصوصا موادش طبیعیه نگران کننده هم نیست گفت جواب گرفتی بده منم استفاده کنم موهای منم در بیاد  

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی شد خانوما سر همسرتون رو دیدین؟

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           

سلام شیوانا جونم ,صبح آدینه تون بخیر

من دیشب برای بار نهم میزدم خوب موقع روغن مالیدن به سرم سه تار موریخت درصورتی که یه موقع هایی اصلا نمیریخت. غیراز دفعه های اول .وچند دفعم دوتا میریخت.بعد که امروز صبح شستم بدون اینکه موهامو بکشم فقط با ملایمت شستم هفت تارمو ریخت که ریشه ی سیاه ریزی داشت,دفعه ی قبلش به پنج تا رسیده بود ولی نمیدونم چرا دوباره بیشتر شد تازه موهامم نکشیدم که اگه ارومم بکشم کلی مو میاد.حنامم خیلی زیاد بود به طوری توی سرنگ گیر میکرد

بنظرتون وضعم چجوره؟!

به نام خدای گیسوکمندها

سلام.نتیجه جمع بندی هفته سوم(البته بعضی ازدوستان به تازگی اقدام به استفاده ازمحلول کردند.عزیزانی که مایلنداطلاعات مصرفیشون رابه منظورجمع بندی ونتیجه گیری بهتروهمچنین مطلع شدن شیوانای عزیزودوست داشتنیمون ازفرایندکاردرمیان بذارندبه یکی ازاعضای گروه اطلاع بدندتاانشالله ازهفته آینده ثبت کنیم.سپاس)

اظهارات واسامی دوستان به شرح زیرمی باشد:

تاریخ شروع استفاده ازمحلول

تاریخ شروع استفاده ازمحلول

سحر(خودم)21آبان(یک روزدرمیون)

بهار.27آبان

فرزانه 30آبان

همسرزهراجون1آذر(هر روز)

ندا 1آذر(یک روزدرمیون)

فاطمه 3آذر(یک روز درمیون)

سمیرا3آذر(هرروز)

پری دریایی6آذر(یک روزدرمیون)

نورا.  9آذر( هر روز )

سلما.9آذر(هر روز)

سحر10آذر(یک روزدرمیون)

بهاره11آذر  (هرروز )

سمیه 11آذر(یک روزدرمیون)

محبوبه.12آذر(هرروز)

آرزو.   13آذر(هرروز)

طناز 14آذر(هرروز)

فائزه 14آذر (يك روز در ميون)

ارتمیس 15اذر (یکروز درمیون)

تاریخ شروع استفاده ازمحلول سحر(خودم)21آبان(یک روزدرمیون) بهار.27آبان فرزانه 30آبان ...

عزیزم میشه در مورد دمنوش ها و نحوه ی مصرفشون یه توضیح مختصر بدید

هر چی تاپیک رو زیر و رو میکنم نمیبینم دستورش رو😐

-ريزش مو در اكثريت بچه ها كم شده و احساس حجبيم بودن و پف بودن مو را دارند

دوستاني كه در حدود ٢تا٣ هفته است محلول را مصرف ميكنند احساس گرما و خارش و سفت شدن پوست سر را دارند

- برخي از دوستان ميگويند به واسطه استفاده از نوك انگشتان در ماساژ دادن و زدن محلول ناخنهايشان مستحكمتر شده است

- برخي از دوستان هم به رشد قدي موها اشاره كرده اند

-عده اي از دوستان كه ريزششان كم نشده بود با اضافه كردن حنا از محلول نتيجه بهتري گرفتند.

-منم موهام کلفت و حجیم شده به ابرو ناخونم هم زدم ابروهام انگار مداد کشیده باشی ناخونم هم خیلی خیلی سفت شده پیشنهاد میکنم امتحانکنید به خوردش میره.من روزی چند بار میزنم به خوردش رفت دوباره میزنم

پوست سرم هم کلفت شده انگار

ومابقی دوستان هم نتایج مشابه داشتن که ازتکرارمی پرهیزیم.

عزیزم میشه در مورد دمنوش ها و نحوه ی مصرفشون یه توضیح مختصر بدید هر چی تاپیک رو زیر و رو میکنم نمیب ...

نیم ساعت قبل از خواب دم کرده اسطوخودس با ی قاشق عسل میخوری ـ ی قاشق شنبلیله با ی قاشق گزنه باهم دم میکنی میذاری رب ساعت بمونه بعد میخوری

عزیزم میشه در مورد دمنوش ها و نحوه ی مصرفشون یه توضیح مختصر بدید هر چی تاپیک رو زیر و رو میکنم نمیب ...

چکیده صحبتهای شیواناجون
اول از همه میری روغن زیتون بکر میخری و روغن نارگیل و یک بسته پودر حنای سبز مرغوب نه بدون رنگ
بعد یک استکان روغن نارگیل یک استکان روغن زیتون و دو قاشق مربا خوری حنا رو با هم قاطی میکنی و میزاری بیست و چهار ساعت در دمای محیط بمونه 

بعد این مایع رو اگر تونستی هر روز نتونستی یک روز درمیون به کل کف سرت ماساژ میدی و بعدشم موهاتو در همون حال شونه میکنی  با شونه چوبی و بعد حداقل دو ساعت صبر میکنی و بعد میری حموم و با شامپو عذرا که اونم باید از عطاری بخری سرتو میشوری. اگر نداشتن شامپو هفت گیاه کندلوس بگیر
اینکار رو هر روز با یک رروز در میون به مدت سه ماه انجام میدی ولی تو این مدت دوکار دیگه هم هست که اینکار رو تقویت میکنه اگر انجام میدی بگم
یکی اینکه گیاه شنبلیله خشک و گیاه گزنه خشک میخری و یک قاشق از هرکدوم رو با یک لیوان اب جوش قاطی میکنی میزاری کنار درشو میزاری یک رب بعد صاف میکنی میخوری
دومیشم اینه که گل اسطخودوس که یک چیز بنفش رنگ هست از عطاری میخری و هر شب یک قاشق در یک لیوان اب جوش دم میکنی و با یک قاشق عسل قاطی میکنی نیم ساعت قبل از خواب میخوری

اما مارک روغن نارگیل.من ایرانی خریدم مهربان پخش مهربانی هر صد و پنجاه سی سی پنج تومن خیلی هم خوب بود ولی اگر بتونی بری اینایی که جلو روت روغن میگیرن بخری طبیعیتر و بهتره ولی هندی نگیر با ایرانییش هیچ فرقی نداره
فقط در مدت استفاده چیزهای ترش مثل ترشی و لواشک نخورید پیاز پیازچه و تره بخورید
من روغن زیتون سفیدرود قزل اوزن که مخروطیه ولی بعدا طبیعی خریدم
فقط ممکنه بارهای اول کمی ریزش مو داشته باشید در اون صورت یک قاشق مرباخوری حنا به محلول اضافه کنید
اون دمنوش هارو دکتر طب سنتی گفته.اونارم کنارش حتما استفاده کنید تاثیرات مکمل دارن.
اسطخودوس مال اعصابه چون تا اغصاب راحت نباشه این رون. به خوبی انجام نمیشه
شنبلیله و گزنه هم هزار تا خاصیت دارن از جمله محکم کردن ریشه مو و کلفت کردنش
همشونم پوست رو شفاف میکنه و ضد عفونته.
و البته بی ضررر و حتی برای مدت طولانی میتونه استفاده بسه
گزنه قند خون رو، کمی کم میکنه اگر با عسل بخورید بهتره
به کف سر بزنه و بعد شونه کنه کمی هم به خود مو
عزیزم به خ.است خدا جواب میگیره قول بهت میدم.فقط گل اسطخودوس رو که توضیح دادم هرشب نیم ساعت قبل خ.اب باید بخوره حتماااااااااااااا هااااا
قاشق های مرباخوری حنا باید پر باشنا...مثل کوه.نه سر صاف.
اینم بگم شنبلیله برای رشد و پرپشت شدن مو خیلی عالیه من توی بارداری عرقشو میخوردم چون یجا خونده بودم که اگه تو بارداری بخوریم بچه پر مو میشه الان ماشالله دخترم خیلی پر موهه
سلام. تاپيك رو خوندم. منم هميشه روغن بادوم ونارگيل و زيتون و كرچك ميزنم. حنا هم ماهي يه بار كل سرم رو . البته هيچ وقت رنگ نزدم. وموهام هميشه پرپشت و عالي بوده. پس اين دستور قطعا جواب مي ده. فقط يه چيز ديگه كه منم حيفم اومد تو اين تاپيك نگم اينه كه هليله سياه موهاي سفيد رو سياه مي كنه. بايد كوبيد البته به سختي و آسياب كرد و خورد. خوردنش با ماست راحت تره. البته تلخه ولي عاليه. ريشه مو رو هم ضخيم مي كنه

اگر کسی نمیخواد شونه کنه با دست ماساژ بده تا خون زیر پوستش بیاد و موهاشم روغن بزنه.من به خود موهام هم روغن میزنم نه اندازه ای که بچکه اول شونه میکنم اگر کامل چرب نشد روغن میزنم.ضمنا بگم من روغن رو با قاشق مرباخوری قسمتای مختلف میریزم لای فرق موهام و کنترلش میکنم نریزه شما میتونید با سرنگ بدون سوزن بریزید خیلی راحت تره.خورد خورد حاهای مختلف سر لای فرق موها بریزید تا حس کنید کل کف سر خیسه بعد با انگشت یا شونه یه ماساژ ملایم بدید و بعد اگر خود موها چرب نشده چربش کنید

سلام شیوانای عزیز از لحن دلسوزانه و مهربونت کاملا میشه شخصیت زلالتو دید انشالله خدا بهترین نصیبت کنه ...

ای جانم اقاامام رضانمیدونی بامن چکارکردتوروبخداالتماس دعادوستم ازشون بخواه من وبقیه دوستان روهم بطلبند