2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2307001 بازدید | 25721 پست
موافقم سخته.

شیوانا جونم من کورتون استفاده میکنم خدود ۱۰ساله واسه همین همیشه عفونت رحم دارم البته خارش و بو نداره انا همیشه ترشح دارم

عنبر نسا رو چجوری استفاده کنم؟از کجا بفهمم اصله؟خیلی خونه رو بو برنمیداره؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز دلم مقدار حنات به نسبت روغنت زیاده الان شما یه نصف استکان روغن زیتون و یک استکان روغن نارگیل نی ...

چراشیوانا جان فردا دوباره میخرم قاطی میکنم پس به نصف استکان روغن زیتون ونصف استکان روغن نارگیلم دوباره ازهرکدوم نصف استکان قاطی کنم اگرم خراب میشه ازدوباره محلول درست کنم

عزیزم بسیار راه درستیه. عنبرنسارا الان قوی ترین انتی بیوتیک دنیاس و هیچ چیزی با اون رقابت نمیکنه حتی ...

شیوانا جانم یه چیزی عفونت گوشم اندراه یه عدس شده و با چشم کسی تو گوشم رو ببینه می تونه ببینه چیکار کنم در بیاد 

اگه این عفونت بیاد بیرون 90 درصد مشکلم حل شده هر چی دارو میرزم چون اون عوفنت جلوش گرفته نمیزاره بره تو

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
سلام عزیز دلم ان شاءالله که هر دوتون موهاتون مثل روز اول و بهتر بشه اسطخودوس مهمترین داروی آروماتی ...

سلام عزیزم

راستش وقتی خوردم زیاد اثرشو متوجه نشدم اما بعد از یه ساعت سردردو حالت تهوعم خوب شد نمیدونم شاید اثر همین گیاه بوده🤔 اما بعد از بارداریم نسبت به بوی عطر مواد آرایشی و مواد شوینده حساس شدم و اگه این بوها کنارم غلیظ باشه سردرو حالت تهوع بدی میگیرم مگه اینکه چیزی مثل لیمو یا پرتقال بخورم یا بو کنم تا خوب بشم. کلا عجیب غریب شدم . مامانم هم سابقه میگرن داره ولی زیاد شدید نیس. خودم تاحالا لخاطر ابن موضوع دکتر نرفتم 

راستی شیوانا جان من نصف استکان روغن نارگیل و نصف استکان روغن زیتون رو با دوقاشق مربا خوری سرپر حنا مخلوط کردم وقتی زدم سرم اونطور که دوستان گفتن احساس داغی سرم رو نکردم و الان رو سرمه نیم ساعت دیگه میشورمش موندم این همه روغن رو چطوری بشورم پاک بشه واقعا اراده قوی داشتی  تونستی سه ماه ادامه بدی. یه کمی کار پر دردسریه  .

سلام شیوانا جون.

سفیدی موهای شوهرم از وقتی محلول رو استفاده میکنم زیاد شده . به نظرت به محلول ربط داره؟ آخه اصلا اونا تو خانوادشون موهاشون خیلی دیر سفید میشه ارثیه ولی مال شوهرم تو این چند هفته خیلی سفید شده

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
سلام عزیزم راستش وقتی خوردم زیاد اثرشو متوجه نشدم اما بعد از یه ساعت سردردو حالت تهوعم خوب شد نمیدو ...

احتمالاً سرت خیلی گرم شده مثل من.منم بعد بارداری دخترم اینطوری شدم.

بهم گفتن تابستون باید حجامت سر کنم

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           

یه چیز دیگه 

شیوانا جون.ریزش موهام فرقی نکرده.البته خیلی هم ریزش ندارم در حد روزی ۱۰ تا نمیشه ولی ریشه ی موهایی که می‌ریزه نسبت به دو روز قبل قوی تر هست ، البته خیلی گرد و قلمبه نیست ولی خیلی کم سفیدی پیازه بزرگتر شده

سلام به همگی

شیوانا جون سلام مخصوص  

یه سوال. روغن زیتون که حتما باید بکر باشه و غیر خوراکی. روغن نارگیل که جز مارک مهربانی که غیر خوراکی هست. برند دیگه هم باید حتما غیر خوراکی باشه .مارک فارابی گرفتم از داروخانه شرکتی هست. روش زده مصرف خوراکی.... موضعی که ذکر کرده برای رشد مو

سلام بچه ها 😉منم ی مدته دارم استفاده می کنم

نتیجه ای که تا حالا گرفتم اینه که ریزش موهام خیلییی بیشتر از قبل شده، ولی خارش کف سرم هربار که استفاده می کنم بیشتر از قبل میشه ومن امیدوارم😍😍 ولی میگم که... ریزشم خیلی بیشتر از قبل شده

من ب ابروهامم می مالم و فعلا که راضی بودم😋اخه تاج ابروهام ی سیستم خاصی داره😣کامل پر میشه بعد یهویی همش باهم میریزه و کامل کچل میشه😐 ینی هربار که تاج ابروهام پرمیشه منتظرم که بریزه دیگه ناخداگاه😐

ولی ازوقتی محلولو بش میزنم تاج ابروهام همچنان پابرجاس😋هربار با خودم میگم صب که پاشم دیگه حتما ریختن😩ولیییییی بازم با اقتدار سرجاشونن🤩🤩

شیوانا جونم من کورتون استفاده میکنم خدود ۱۰ساله واسه همین همیشه عفونت رحم دارم البته خارش و بو نداره ...

عزیز دلم اولا گزنه و اسطخودوس رو حتما بخور چون خیلی کمکت میکنه

من بوی عنبرنسارا رو دوست دارم بوی آتیش هایی رو میده که با چوب درست میکنیم و منو یاد بچگیهام که توی باغ شمال آتیش روشن میکرد بابام میندازه به نظرم هیچ بویی جز بوی چوب سوخته نمیده ولی اگر بوشو دوست نداری توی توالت ازش استفاده کن و هواکش رو هم روشن کن.دامن بلند بپوش بدون لباس زیر و اینو توی اسفند دود کن روی گاز آتیش بزن تا حسسسسسسسابی دود کنه بعد ببرش تو حموم و روش بشین دامنت هم دورش باشه.اگر خسته میشی ازین صندلی های توالت فرنگی اگر داری بزار رو اون بشین.قدیمیا گلدون سفالی ته سوراخ رو برعکس میکردن رو اون میشستن.حتی زگیل تناسلی رو خوب میکنه

نه.بسته به مقدار عفونت دفعات فرق میکنه کسی رو میشناختم عفونت خیلی خیلی شدید داشت با چندین بار استفاده خوب شد

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن