2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369030 بازدید | 25721 پست
شیوانا من اگه واسه خودم ازت تشکر نکنم و دعات نکنم واسه ارزو خیلی دعات میکنم  من یادمه اون عکس ...

چقد اخه تو ماهیییی  چقد مهربونی  عزیز دلممم حسابی رفتی تو دلم شکوفه بهاریییییی  نمیدونم چی بگم  واقعا با این حرفت دیگ کم اوردم 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
عزیزم فکر نکنم مشکلی باشه بازم هرطور صلاح میدونی خوشحالم که جواب گرفتی الان ذوق اونو دوتارو دارماا ...

سلام شیوانا جون خوش اومدی. راستش من محلولو نزدیک سه ماهه هر روز زدم دمنوشا و پیاز و پیازچه و هر چی توصیه کردی انجام دادم اما متاسفانه کف سرم خیلی خالی تر شده هرجا میرم اینوبهم می گن خارش و سردرد هم داشتم که دوستان می گفتن نشونه خوبیه ولی نمی دونم چرا برا من بدتر شد روغن زیتونم سنتی شماله .نارگیل هم از آقای من خریدم  نمی دونم دیگه چیکار کنم کلی موریزه از سرم ریخته اگه بتونم فردا عکس قبل و بعدا میذارم 

اینجا همه چی درهمه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شیوانا من اگه واسه خودم ازت تشکر نکنم و دعات نکنم واسه ارزو خیلی دعات میکنم  من یادمه اون عکس ...

وای تی تی منم دقیقا همین حسو دارم موهای ارزو خیای خوب شده موهای سحر رو ک نگو عالی شده مطمئنم موهای هممون عالی میشه

خدایا دوستت دارم...
وای تی تی منم دقیقا همین حسو دارم موهای ارزو خیای خوب شده موهای سحر رو ک نگو عالی شده مطمئنم موهای ه ...

تو قلب منی ♥

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
اره کلی جدید دراوردم فقط نازکن اونا ضخیم بشن مطمئنم پر میشه معرکه اس این محلول داداششمم شروع کرده ۳ ...

الهی شکرررررررررر

پس اوضاع همه مرتبه تقریبا😍😍😍😍🙏🙏🙏

بجز سه چهار نفر😞

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
از خدا میخوام زیاد و زیادتر و زیبا و زیباتر بشه🙏🙏🙏یارب دعای خسته دلان مستجاب کن

عاشقتم  باورت میشه اعتماد بنفس منو نجات دادی با خودم عهد کردم هرکس رو دیدم که موهاش کم حجم بود این محلول رو پیشنهاد کنم و دعای خیرش هدیه به شماست

و چشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارند
چقد اخه تو ماهیییی  چقد مهربونی  عزیز دلممم حسابی رفتی تو دلم شکوفه بهاریییییی  نمیدو ...

دورت بگردم خیلی ذوق دارم خیلی .کاش بزودی زوووووووووووووووووووود یاسی عزیز دلمم بیاد بگه به ارزوش رسید و عفونتش خارج شد

خدایا شکرت

راستی شیوانا یاسی گند وقت پیشا میگفت گوشاش میشنوه.

نمیدونی چه جشنی گرفته بود تو تاپیک.همش میگفت شیوانا بیاد بهش بگم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

واقعا در معجزه بودن این محلول فقط ارزو کفایت میکنه که با ریزش ارثی این نتیجه رو.گرفته محلول میتونه ادعای پیغمبری کنه😀😀😀😀

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
سلام شیوانا جون خوش اومدی. راستش من محلولو نزدیک سه ماهه هر روز زدم دمنوشا و پیاز و پیازچه و هر چی ت ...

عزیزم حنات چیه؟؟؟

اینجا یه مورد بود حناش رنگ جوهر بود جواب نگرفت رفت حناش رو عوض کرد

سلام شیوانا جان خوبی؟من یکبار تونستم محلول بزنم کلا دائم گرفتارم اما چون انرژی مثبت اینجا خیلی جریان داره تقریبا هر زمان سایت میومدم اینجا رو چک میکردم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
شیوااااانا رفتم پیش حکیم ازش پرسیدم دلیل انتخاب اسم شامپو عذرا چیه کلی خندید گفت اسم نوه ام رو گذاشت ...

حکیم اسم نوش عذراس؟

فکر کردم حتما اسم خانمشه🤔

عجب اسمی رو بچه بذبخت گذاشتن😀

من خودم کلی درمان شیمیایی رو سرم جواب نداد حتی آمپول هم کف سرم تزریق کردم چند دوره که خیلی دردناک بود ولی محلول واقعا معجزه کرد

و چشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارند