2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2307836 بازدید | 25721 پست
سلام عزیزم واقعا از خبری که دادی خوشحالم💟💟💟💟💟😍 ان شاءالله به زودی بیای بگی بچه ها خودمو تو آ ...

من سرچ کردم سایت حکیم مومن فروش اینترنتی داره اگه خاسین سفارش بدین

اخه منم خیلی دنبالش گشتم تا پیدا کردم شامپو عذرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی که وقت گذاشتی شیوانا جون

رنگ گرفت جالبه من خودم رنگشو دوست دارم ولی از حرف بقیه متوجه شدم  این رنگ مشخصه مثلا آرایشگرم گفت وای مو حنایی شدی 

اما از اینکه سفیدی ریشه موهام زیاد شده متوجه شدم موهام دارن بلند میشن  چشم ماساژ نمیدم و حناشو بیشتر میکنم  

یکی هم شیواناجان من واسه موهام یه مدت پیش دکتر رفته بودم بهم هیرویت و یه شربت زینک سولفات ایرانی داده .بنظرت چرا شربت داده ؟ اصلا به چه دردی میخوره این شربت ؟ اخه من شنیدم قرص زینک میدن اخه 

دوستا اگر از ترکیب روغن و حنا زیاد بیاد اشکال نداره برای چند روز استفاده بشه؟

نه خانومی اتفاقا هرچی بمونه بهترهم میشه .این ترکیب برای چندبار استفاده هست بستگی به بلندی موهات و اینکه چقدر بزنی داره 

یعنی گیس رو گیس میارید....

سلام شیوانا جون.من الان پست های خوب و قشنگتو در مورد رشد مو دیدم.عزیزمگمن دراثر رنگ مو و دکلره ریزش پیدا کردم.برام اثری داره؟؟و اینکه همسرم کم مویی ارثی داره و داره کچل میشه.میتونه استفاده کنه و اینکه هر روز تاپیک و ژل و تافت میزنه.با مصرف این گیاهی ها اونا موردی نداره استفاده کنه؟؟؟؟

سلام به همگی 😘 

این تاپیک رو گذاشته بودم جزو علاقه مندی هام که بعدا بخونم ولی الان میبینم تعداد صفحات خیلی زیاده فعلا نمیرسم همه رو بخونم. جمع بندی مطالب این تاپیک مثل اون یکی تاپیک مراقبت ها به توصیه شیوانا جان تو صفحه ای نیست که فعلا همونا رو بخونم ؟

هیچﮐﺲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﺪ!
سلام به همگی 😘  این تاپیک رو گذاشته بودم جزو علاقه مندی هام که بعدا بخونم ولی الان میبینم تعد ...

ببین اول از همه میری روغن زیتون بکر میخری و روغن نارگیل که راجع به مارکش بعدا بهت میگم و یک بسته پودر حنای سبز مرغوب نه بدون رنگ بعد یک استکان روغن نارگیل یک استکان روغن زیتون و دو قاشق مربا خوری حنا رو با هم قاطی میکنی و میزاری بیست و چهار ساعت در دمای محیط بمونه بعد این مایع رو اگر تونستی هر روز نتونستی یک روز درمیون به کل کف سرت ماساژ میدیو بعدشم موهاتو در همون حال شونه میکنی  با شونه چوبی و بعد حداقل دو ساعت صبر میکنی و بعد میری حموم و با شامپو عذرا که اونم باید از عطاری بخری سرتو میشوری. اگر نداشتن شامپو هفت گیاه کندلوس بگیر روغن زیتون که کاملا بو دار باشه و رنگش سبز تیره باشه نه اونایی که  کارخونه ای و زرد هستن اینکار رو هر روز با یک رروز در میون به مدت سه ماه انجام میدی ولی تو این مدت دوکار دیگه هم هست که اینکار رو تقویت میکنه اگر  انجام میدی بگم یکی اینکه گیاه شنبلیله خشک و گیاه گزنه خشک میخری و یک قاشق از هرکدوم رو با یک لیوان اب جوش قاطی میکنی میزاری کنار درشو میزاری یک رب بعد صاف میکنی میخوری دومیشم اینه که گل اسطخودوس که یک چیز بنفش رنگ هست از عطاری میخری و هر شب یک قاشق در یک لیوان اب جوش دم میکنی و با یک قاشق عسل قاطی میکنی نیم ساعت قبل از خواب میخوری این معجون به طور عجیبی هر کچلی رو گیس دار میکنه ...حتی با اولین استفاده حس میکنی موهات زخیمتر و پرپشت تر شدن در حدی شدیده که من روزی دویست تا موهام میریخت زدم سر هفته ریزشش قطع شد هرکی میدید موهامو تعریف میکرد بماند اما خاصیت عجیبی که داره

سلام به همگی 😘  این تاپیک رو گذاشته بودم جزو علاقه مندی هام که بعدا بخونم ولی الان میبینم تعد ...

سلام عزیزم فعلا داریم استفاده میونیم همه ازحجیم شدن وکم شدن ریزش موراضی هستیم تاانشالله سه ماه بشه