2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2307957 بازدید | 25721 پست
ریحانه جان روغن نارگیلی که گرفتید و گفتی که اصله؛ میشه آدرسشو بهم بدی عزیزم؟

شما قمی؟ 

خانومه چون سرش شلوغه خودش محصولاتش رو نمی‌فروشه چند نفر فقط رابط اون و مشتری ها هستن که یکی از رابط ها هم خواهرمه

اگه بخوای من برات میگیرم میارم حرم

ضمنا هر کدوم از خانوما اگه خواست میتونن اگه به قم مسافرت داشتن از قبل بگن براشون بگیرم بیارم حرم. 

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
به ابروهاتم میزدی چقدر میزاشتی بمونه رو ابروهات؟؟؟

هر موقع که رو موهام میذارم به ابروهام هم میزنم

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قمی؟  خانومه چون سرش شلوغه خودش محصولاتش رو نمی‌فروشه چند نفر فقط رابط اون و مشتری ها هستن ...

اره عزيزم، فعلا كه نارگيل سى بى سى دارم، هرموقع خواستم زحمتت ميدم، 

ايشون جايى رو ندارن كه مستقيم بشه ازشون خريد كرد؟

بچه ها من روغن نارگیل گرفتم یه شیشه کوچیک ۱۲ تومن برای شما هم همین مقدار میشه؟

خود آقاهه با دستگاهش گرفته بود

رنگشم سفیده و جامد.اونایی که میشناسن بگن درست گرفتم؟

بچه ها من روغن نارگیل گرفتم یه شیشه کوچیک ۱۲ تومن برای شما هم همین مقدار میشه؟ خود آقاهه با دستگاهش ...

بله عزیزم سفیدو جامد. برای استفاده توی ترکیب رو بخار کتری یا کنار شوفاژ بخاری.... بذار تا مایع بشه

میتونی اصلا نخوری ولی اگر همیشه به عنوان یک عادت بخوری مثل چایی روزانه به سلامتی تمام ارگانهای بدن ک ...

شیوانا جون من موهام موخوره داری چیکار کنمم .؟ ؟ یچیز دیگم هس اینه ک خیلی نازکه موهای انگار پشم گربس و زود گره میخوره شونه کردنی ام از ریشه نه ولی از وسط موهام قطع میشه  .جیکار کنمممم

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

سلام شیوانای عزیز من صرفا به خاطر این تاپیک عضو شده همه صفحات رو خوندم وروغن های مورد نیاز هم  رو گرفتم من و خواهرم سالهاست از بی مویی رنج میبریم البته بیشتر خواهرم چه دکترها که نرفتیم چه نسخه ها که نگرفتیم حتی تا پای کاشت هم رفتیم. امیدوارم این نسخه شما یه فرجی بشه برامون. تا عمردارم  دعایت میکنم 

از دوست به یادگار دردی دارم ...که آن درد رابه صدهزار درمان ندهم
راستش من موهام سفیدی نداره خود موهام هم قهوه‌ای هست تیره نیست برا همین نهایتش نیم ساعت کافیه تا خوب ...

عزیزم بی نهایت ممنونم

بهتون در خواست دوستی دادم

ممنون میشم قبول کنید

از خواهر تون درمورد پوشش رنگ سفید مو با حنا و موادهای دیگه بپرسید بهم بگید 

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

ببخشید دوستان من الان باید 114 صفحه بخونم تا بدونم باید برای پرپشتی موهام چیکار کنم؟ کسی خلاصه ندار ...

ببین اول از همه میرب روغن زیتون بکر میخری و روغن نارگیل که راجع به مارکش بعدا بهت میگم و یک بسته پودر حنای سبز مرغوب نه بدون رنگ بعد یک استکان روغن نارگیل یک استکان روغن زیتون و دو قاشق مربا خوری حنا رو با هم قاطی میکنی و میزاری بیست و چهار ساعت در دمای محیط بمونه بعد این مایع رو اگر تونستی هر روز نتونستی یک روز درمیون به کل کف سرت ماساژ میدیو بعدشم موهاتو در همون حال شونه میکنی  با شونه چوبی و بعد حداقل دو ساعت صبر میکنی و بعد میری حموم و با شامپو عذرا که اونم باید از عطاری بخری سرتو میشوری. اگر نداشتن شامپو هفت گیاه کندلوس بگیر روغن زیتون که کاملا بو دار باشه و رنگش سبز تیره باشه نه اونایی که  کارخونه ای و زرد هستن اینکار رو هر روز با یک رروز در میون به مدت سه ماه انجام میدی ولی تو این مدت دوکار دیگه هم هست که اینکار رو تقویت میکنه اگر  انجام میدی بگم یکی اینکه گیاه شنبلیله خشک و گیاه گزنه خشک میخری و یک قاشق از هرکدوم رو با یک لیوان اب ججوش قاطی میکنی میزاری کنار درشو میزاری یک رب بعد صاف میکنی میخوری دومیشم اینه که گل اسطخودوس که یک چیز بنفش رنگ هست از عطاری میخری و هر شب یک قاشق در یک لیوان اب جوش دم میکنی و با یک قاشق عسل قاطی میکنی نیم ساعت قبل از خواب میخوری این معجون به طور عجیبی هر کچلی رو گیس دار میکنه ...حتی با اولین استفاده حس میکنی موهات زخیمتر و پرپشت تر شدن در حدی شدیده که من روزی دویست تا موهام میریخت زدم سر هفته ریزشش قطع شد هرکی میدید موهامو تعریف میکرد بماند اما خاصیت عجیبی که داره
 اینه که به هر جا یزنی مو در میاره یعنی من میزدم حالیم نبود میریخت اطراف صورتم ریش دراوردم همزمان به ابروهام میزدم واسه خالی نبودن عریضه و ابروهام کلا مدلش عوض شد!!!!!!!!!یعنی هلالی بود جاهایی که مو نداشت در اومد و شد کمونی!!!!، اولا بهت بگم حنا توی روغن رنگ باز نمیکنه پس موهات حنایی نمیشه خواهش میکنم حنای بیرنگ نگیر چون فایده ندارفقط در مدت استفاده چیزهای ترش مثل ترشی و لواشک نخورید پیاز پیازچه و تره بخورید
 فقط ممکنه بارهای اول کمی ریزش مو داشته باشید در اون صورت یک قاشق مرباخوری حنا به محلول اضافه کن

سلام به همه دوستان،من تقريبا تموم صفحاتو خوندم انشاالله ميخوام منم باهاتون همراه بشم 

شيوانا جان ممنون كه انقد ماهي، چه اينكار جواب بده يا نده خبلي ازت ممنونم به خاطر حس خوبي كه بهم منتقل كردي،نوع دوستي و خوشحالي از خوشحال شدن بقيه خيلي ارزشمنده

من كمتر ديدم كسي به اين خوبي فوت و فن كارشو با بقيه به اشتراك بذاره

ممنونم از روح بزرگت