2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310662 بازدید | 25721 پست
وای من عاشق این فیلمه بودم همیشه حسرت موهای پسر رو داشتم

آره واقعا راستش من  خیلی امیدوارم با این محلول موهام از این رو به اون رو بشه خودم و شوهرم سه روزه دستورات رو به طور کامل اجرا میکنیم اما ریزش موهامون خیلی زیاد شده ولی میخایم تا سه ماه ادامه بدیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانمها لطفا وقتی گزارش میدید عکس بذارید. ببخشد ولی هیچ گزارشی بدون عکس سندیت نداره. لطفا ناراحت نشید. ولی واقعا یه عکس گرفتن کاری نداره. چه خانمهایی که میگن موهامون بدتر شده و احساس میکنیم بیشتر خالی شده. چه خانمهایی که میگن پر شده موهامون یا موی ریز درآوردیم.  به نظر من گزارشی که عکس نداره با عدم گزارش هیچ فرقی نداره. خیلیها هم که اینجا ناامید شدن و یا نگرانن برای اینه که فقط متن میبینن هیچ عکسی نیست که از صحت حرفا مطمئن بشن واسه همینم از نتیجه مطمئن نیستن. 

الان من بیام بنویسم به نظرم موهام نصف قبل شده و این محلول موهام رو بدتر کرده. یا برعکس بنویسم سرم پر از موی ریز شده. واقعا فکر نکنم تاثیر چندانی توی امید و انرژی مثبت برای استفاده از محلول داشته باشه. ولی اگر یه عکس ببینم بیشتر میتونم درباره استفادش تصمیم درست بگیرم

تنها چیزی که میتونه باعث یشه کحاول به اون قوی ای عمل نکنه همین مدل حرف زدنه به قول تی تی  وجو ...

در ادامه صحبتهای شما دوستان 

بهتره اگر مثبت نمی بینیم , منفی هم نبینیم

و کلا خنثی باشیم

بزور مثبت بودن وقتی عمیقا باور نداریم نتیجه بعکس میده

دیدین بعضیا که میگن دیگه مهم نیست اصلا هرچی شد شد و دقیقا اون لحظه واسشون معجزه رخ میده

چون فشار رو بر میدارن از خودشون از گذشته که چی بود و شد و  و اینده ای که میخواد چی بشه رها میشن

و این پایان دادن به استرس همون لحظه رهایی محسوب میشه

لحظه ای که عمیقا وارد یک رضایت درونی  میشن اصولا میگن بیخیال شده

اما شادی واقعی رو تجربه میکنن

اینجا دیگه طرف با خودش کنار اومده و از خودش راضی هست

اینجور آدمها شادی های زندگیشونم به یکباره بیشتر میشه حتی اگر این شادی بخواد مو باشه مو در میارن و خیلی چیزهای دیگه  در امتداد این  شاد بودنشون بهشون میرسه

حالشون به مرور بهتر و بهتر میشه ,چون حال ِخوش  رو همراه لحظاتشون دارن

خیلی آرام تر میشن شادتر شکرگزار تر قدردان تر و... در ضمن اینکه کنترل هیجاناتشون رو بدست میگیرن

خنثی بودن در شرایطی که ما نمیتونیم نگاهمون رو کنترل کنیم روی خودمون و وقایع خیلی بهتره باعث میشه درگیر نباشیم 

بگذاریم در این مورد به خصوص  "مو" محلول کار خودشو بکنه

هیجانات هم کنترل میشه و اینکه وابسته به 3 ماه و نتیجه هم نیستیم

این آرامش حتما باعث میشه شما لِم موهای خودتونم بدست بیارید

یا اینکه حتی یک محلول دیگه یا ماده دیگه واستون پیدا بشه 

خداوند در طبیعت سخاوتمندانه تمام عناصر برای حال خوب روانی و جسمی و همچنین 

درمان رو در اختیار همگان گذاشته,الحمدالله

همگی آرام و شاد باشیم 

انگاری پشمکه 😅 حس میکنم خیلی تار موهاش نازکه 😀

سلام اورانوس جونم ببخش عزیزم دوباره وقتتونو میگیرم راستش من سه روزه دارم از محلول استفاده میکنم ولی روغن نارگیل داره تموم میشه ینی یه ظرف متوسط بود که ۴۵ تومن خریدمش و با این حساب باید برم دوباره بخرم مقداریم که استفاده میکنم از هر کدوم از روغنا نصف این استکان دسته دارا هستش الان نمیدونم مقدار روغنم اشتباهه یا زیادی گردن خریدم یا نه هر دو درسته و واقعا باید چند روزه ای ۴۵ روغن نارگیل بخرم😁ممنون میشم اگه راهنماییم کنی عزیزم

خانمها لطفا وقتی گزارش میدید عکس بذارید. ببخشد ولی هیچ گزارشی بدون عکس سندیت نداره. لطفا ناراحت نشید ...

هرکسی  نگرشی داره و حرفهای شما هم متین

برای من سند یعنی خود من و استفاده ای که از محلول دارم نه عکس و گزارش دیگران

در ضمن اینکه  وابسته بودن به دیدن عکس یا نتیجه نباید روی کاری که میکنیم اثر بگذاره

من وقتی استفاده کردم عکسی ندیده بودم و حتی نمیخواستم ببینم,الان هم نمیخوام ببینم

اصلا واسم مهم نبود شیوانا عکس نگذاشته و فقط  معرفی کرده و نتیجه استفاده شو گذاشته

گزارشی هم نخوندم فقط پستهای دوستان که مثل خودم اوایل استفاده شون بود رو خوندم 

و دست بکار شدم مطمئن بودم ضرر نمیبینم اگر سودی هم نبینم

الان هم گزارش ها رو میخونم تاثیری به حال من نداره که بخوام باور کنم یا امید و انگیزه بگیرم

چون انگیزه ای که از بیرون تقویت بشه به سرعت هم از بین میره

تجربه شخصی از هرچیزی مهمتره

من از روز اول که محلول رو زدم نتیجه رو حس کردم محکم شدن موها ,قطع ریزش

کاملا حس میکردم پوست سرم داره نفس میکشه

کم کم حجیم شدن موها دراومدن مو و ....

این باعث شد ادامه بدم  هدفم اصلا 3 ماه نیست  , بلکه دائمیِ 

چون این ترکیب برای من بعنوان یک مغذی مو و سر محسوب میشه

یک  ترکیب موثر حالا با هر اندازه کارایی که برای من داره

اما در مورد عکس و گزارش برای شما و بقیه دوستان

واقعیت این هست که من نه تنها عکسهای مو بلکه  تمام  عکسهامو از دست دادم و اگر ریکاوری بشه حتما میگذارم ببینید

موها رو در هفته های مختلف

چون بهمین قصد که بچه ها میخواستن گرفته بودم 

در مورد گزارش هم فقط بخاطر اینکه از اول با بچه ها همراه بودم میام و میگم 

سلام 

روز اولم بود الان موهامو شستم ی دسته مو یهو کنده شد تا حالا اینجوری نشده این طبیعیه بچه ها؟ خیلی ترسیدم وحشتناک بود عاخه:(

به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم
سلام  روز اولم بود الان موهامو شستم ی دسته مو یهو کنده شد تا حالا اینجوری نشده این طبیعیه بچه ...

مقدارات درسته ؟ شاید باید حناتو بیشتر کنی ... جنس موهات چه جوریه ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
2790
2778
2791
2779
2792