2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2307900 بازدید | 25721 پست

سلام دوستان امیدوارم ک همگی خوب وخوش وسرحال باشیدوگیسوهااادلچسب ودلچسب تر.ببخشید کمتروقت میکنم ب جفت تاپیکهاسربزنم ولی حتمامطالبتون رومبخونم وخیلی خیلی خوشحالم ک دوستای خوبی مثل شماومخصوصاشیواناجون رودارم .

لطف کنیدتغییراتتون روبنویسید ک فردا ی جمع بندی کلی تاالان روثبت کنیم ممنونم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو هفتس که شروع کردم ریزشم واقعا کم شده به یک چهارم رسیده که اون مقدار ریزشم زمان ماساژ پوست سرمه که به توصیه ی شیوانا جان از فردا محلول رو که زدم ماساژ نمیدم تا همون مقدار کمم دیگه نریزه

من چهاربارتاالان استفاااااده کردم

خیلی عاااالی بوووود

موهاااام براااااق شده

حجیم هم شده، مهتراز همه ریزشش هم نصف شده

شیوانا جوووون یه دنیااااااا مرسی مرسی مرسییی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مررررسی مرسی مررررررسییییی💕💕💕💞

سلام من نتیجمو بگم انرژی بدم.با ۵ بار اول تغییر خاصی ندیدم.موهای من خشک و کدره.اما از دفه ۶ حس میکنم موهام براق شده.دیروز اومدم کمی نوکاشو ی سانتی قیچی کردم برخلاف قبلا ک وقتی میگرفتم تو دستم خشک و بی رنگ بودن ایندفه گرفته بودم تو دستمو باهاشون بازی میکردم.چقد نرم و براق.انگار ابریشم.دلم‌میخاس بریزم تو نایلون یادگاری نگه دارم خخخخ.من بخاطر همین هیچ وقت نمیذاشتم موهام بلند شه.خیلی خوشحالم.

ریزشمم خیلی کمه اما اونایی ک میریزن اصن ریشه ندارن.فک کنم ب قول عشقم شیوانا میریزن ک مجدد در بیان قوییییییی.

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...
بیا جیغ بکشیم منو شما خخخخ

کلبییییییلیلیلیلییییییییییییلیلیلییییییی

واقعا جیغم داره

انقد تخم مرغ و پیاز و اب برنج و هرچی که فکر کنی زددددم که با ناامیدی  اینو امتحان کردم

ولییییییی الان خیلیییییییییییی خوشحاااااااالم

عزیزم‌به چیزی که میگم خوب گوش کن. و تحمل و صبر باید بکنی. دکلره اصلا نکن و اکستنشن نکن موهاتو داغون میکنه. دکتر وقتی راه درمان نداره میگه ارثیه. هر روز دو قاشق غذاخوری کنجد خام بخور. هر شب قرص فرفولیک که ترکیب اسید فولیک و آهن هست و ارزان هم هست یکی قبل خواب میخوری و قبل و بعدش چایی نخور. هر وقت بیکاری با یه برس لطیف چوبی یا با فرچه مسواک نو یا سر انگشتان پوست سرتو بیست دقیقه ماساژ میدی. ماساژ خشن ندی که موهات بکنه. قشنگ با سر انگشتات بخصوص جلوی سر و جاهای کم پشت رو ماساژ بده. نذار موهات خیلی چرب و کثیف یا برعکس با شامپو زیادی، خیلی خشک بشه. حداقل باید ۳ ماه بگذره و تو همیشه این کارارو بکن. 

کلبییییییلیلیلیلییییییییییییلیلیلییییییی واقعا جیغم داره انقد تخم مرغ و پیاز و اب برنج و هرچی که ف ...

دقیقا منم.چه سخت بود تحمل آب پیاز.بعدشم بوش میموند 

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...