2777
2789
عنوان

مامانم میگه بچه دوم بیارید میکشمتون

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 29 پست
حق با شوهرته این مسئله ب مامانت مربوط نمیشه شما بیارین چه اشکالی داره اخه

صد تا بیارن

اما توقع نداشته باشن اطرافیان بچه هاشونو نگه دارن 

یا مالی براشون کاری کنن 

خودشون تصمیم بگیرن ، خودشونم پای تصمیمشون بمونن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا به اونچه

مگه بااون زندگی می کنید باخرجتونو می دن؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

ارع

بله خب درست میگن حتما به حرفشون گوش کن 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
صد تا بیارناما توقع نداشته باشن اطرافیان بچه هاشونو نگه دارن یا مالی براشون کاری کنن خودشون تصمیم بگ ...

اینم درسته 

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

مامان منم میگه من دوتا پسر دارم همش میگه 

تازه تحویلشون هم نمیگیره 

ولی داداشم و ابجیم ۱ بچه دارن هی براشون میمیره 

همین امروز قرار بود اداره بریم بهم گفت بچه هاتو نیار 

منم گفتم مگه دیونم جایی بیارم ک کسی حالشونو نمیپرسه میمونن خونه گوشی بازی میکنن تا بیام 

تازه هردوتا بچه مدرسه ای هستن

بعضی مادرا عقل و شعورشون نمیرسه دیگه کجا چی بگن کجا چیزی نگنمتاسفانه بهشون بگی بر میخوره و ناراحت می ...

چند بار بهش گفتم انگار نه انگار چند بار گفتم اصن ۱۰ تا میارم مگه خرجشون میدی نگهش میداری گفته گوه میخوری میاری

هفته ای یبار میرم اکثرا ۱۰ روز یبار بچمم بهش نمیسپارم

برای چی این حرفو میزنه پس؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

چند بار بهش گفتم انگار نه انگار چند بار گفتم اصن ۱۰ تا میارم مگه خرجشون میدی نگهش میداری گفته گوه می ...

وای آخه این چه طرز حرف زدنه آخه. ولش کن عزیزم باهاش بحث نکن کار خودتو بکن احترامش نگه دار در جایگاه مادر.

خو بهش بگو نباید کلا دخالت کنه چه شما بخوای بیاری چه نخوای اون نباید اینجوری بگه

شوهرمم همینو میگه ، میبینی پیش بقیه مثلا اینطوری میگه به شوخی میگم اصن ده تا ده میارم چطو مگه تو میخای نگهشون داری میگه گوه می‌خورید شما