2777
2789
عنوان

اعتراف کنید 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتراف میکنم یه بار میوه هایی که بابام تازه خریده بود رو خوردم تموم کردم بابام با داداشم دعوا کرد اونم روحش خبر نداشت😂😂

خوب باش💖بهشت از همونجایی شروع میشه که به خدا اعتماد میکنی💗

اعتراف میکنم بدجنسین که نمیاید تو تاپیکممم😝😝😝

چشمانت را خوب باز کن و زل بزن به خوشبختیم این منم، همان آدمی که زمینش زدی، حالا درست دردست نیافتنی ترین نقطه ممکن از زندگیت ایستاده ام
اعتراف میکنم هروقت تنبلیم میاد غذا درست کنم به شوهرم میگم شب اصلا خوب نیست شام سنگین بخوریم شام باید ...

😂😂

منم اعتراف میکنم یبار حال نداشتم ناهار درست کنم خودمو زدم به مریضی و یکم فلفل سیاه ریخته بودم تو دماغم پشت هم عطسه میکردم🤣🤣

دل و رودم اومده بود بیرون اصن ی وضعی😂

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

اعتراف میکنم وقتی همسرم خونه نیست و خرابکاری میکنم وقتی که همسری اومد همشو میندازم گردن پسرم.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
اعتراف میکنم وقتی همسرم خونه نیست و خرابکاری میکنم وقتی که همسری اومد همشو میندازم گردن پسرم.

آخی الهی مگه کوچولوئه؟ نمیتونه بگه کار من نیست؟

بذار بزرگ بشه انتقامشو میگیره  

.
آخی الهی مگه کوچولوئه؟ نمیتونه بگه کار من نیست؟ بذار بزرگ بشه انتقامشو میگیره    

تازه بیست ماهشه.مثلا یه بار از سر تنبلی و نت کردی غذامو سوزوندم یا یه بار خوردم به مجسمه محبوب همسرم و افتاد شکست...همه اینها حواله شد به پسرم، اونم با چه غرولند و اعتماد به سقفی!!

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!