2777
2789
خب پیشگیری چکارها کنیم؟ و با چه آزمایش میشه فهمید داریم؟ اصلا ناامید نباش

اصلن از آب دهان موقع رابطه استفاده نکنید .. همسرتون همیشه اونجاشون تمیز باشد خودمون رو خشک‌کنم همیشه 

خب اب دهنش چ مشکلی داشته،بیماری داشته ؟یا رابطه دهانی با افراد دیگ ؟

چمیدونم دکتر گف از آب دهان استفاده میکنید تو رذبطع گفتم بله گف از اونه دیگ استفاده کنید از ژل استفاده کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چمیدونم دکتر گف از آب دهان استفاده میکنید تو رذبطع گفتم بله گف از اونه دیگ استفاده کنید از ژل استفاد ...

اگه دو طرف واکسن زده باشن بعد رابطه ی دعلنی داشته باشن بازم ممکنه بگیرن؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

یکی از اشناهای ما رو دستوو صورتش زگیل بود بعد با بچه هام رو بوسی کرد خطرناکه؟

زگیل رو نمیدونم اما این تبخال واگیر داره موقع رابطه باید بدنت خشک باشه و از کاندوم استفاده بشه 

واکسن نزنید خیلی عوارض داره

عوارضش چیه؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

تبخال گلم هیچی فرقی نمیکنه تو هرجای بدین باشه داروی viralipبگیر ویرالیپ بزن انترنت میاره گلم توش سی ...

من میخام کلن درمان بشه😭 اما گوگل زد هر ساله ۸ بار اینجوری میشیی دیگ اصن حالم بده حس سرطان دارم 

اگه دو طرف واکسن زده باشن بعد رابطه ی دعلنی داشته باشن بازم ممکنه بگیرن؟

چ واکسنی ؟نمیدونم والا ما ۱ سال و ۳ ماه داریم رابطه میزاریم گاهی وقتا از آب دهان استفاده میشه اما اینجوری نشده بودم بار لوله 

یه سوال خوب اگه زن و شوهر با کس دیگه ای نباشن بازم احتمالش هست؟😐آخه حتما از یه جایی گرفته دیگه

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
چ واکسنی ؟نمیدونم والا ما ۱ سال و ۳ ماه داریم رابطه میزاریم گاهی وقتا از آب دهان استفاده میشه اما ای ...

گارداسیل

ایشالا خوب بشی

اصلن از آب دهان موقع رابطه استفاده نکنید .. همسرتون همیشه اونجاشون تمیز باشد خودمون رو خشک‌کنم همیشه

قبل ازدواج با اون آزمایش ها که انجام میدن مشخص میشه که طرف اینو داره یا نه؟ 

تمیز کردن که فکر نمی‌کنم ربطی داشته باشه، برای اونهاست که شریک جنسی متعدد دارند وگرنه با کثیفی فکر نکنم منتقل بشه 

شوهر شما از کجا گرفته؟! 

امروز یه شلوار پرو کردم همش توهم میزدم که نکنه زگیل بگیرم والا با خون دلی شلوارا پوشیدم

وای وای ادم فقط باید سرشو بزاره بمیره البته دور از جون شما

شال فروشی ،شال تست کنی ،باید از شپش بترسی

یه سفر و ارایشگاه نری ک نکنه شپش و ساس بهت حمله کنه

لباسم ک هزارتا مشکله 

من یبار لباس پرو کردم بدنم برا اولین بار کیست زد