2777
2789
عنوان

عقد محضری

| مشاهده متن کامل بحث + 5082 بازدید | 29 پست

اگه اینستاداری برو اینستا سرچ کن به انگلیسی

من باعشقم 2

یه عالمه خانماعکسای عقدوعروسیشونوگذاشتن که لباس عقدمحضری هم هست توشون

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

دسته گل چطوری خوبه از این مدلای مچی چطوره

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط محضر بعدش میرم اتلیه

يه پيرهن كوتاه سفيد بپوش براي اتليه يه مانتو سفيد جلو بازم روش بپوش 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

موهاتم باز درست کن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
برو ی لباس نامزدی خیلی شیک بگیر آتلیه داری عکسهات برات میمونه.مث عروس خودت رو درست نکن.نگو عقد محضری ...

ارایش عروس؟

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

مرسی از همه اگه مدلای دیگه هم دارین بزازین از کت شلوار ابی رنگ سفید یا کرم خوشم اومد از وسطی اولین عکس صفحه دومم خوشم اومد قدم۱۶۰کفش پاشنه ده میپوشم وشوهرم۱۸۹کدوم بهتره به نطرتون بدون ارایش تو لباس سفید خیلی خوشگل میشم واینکه لباس بلند بیشتر بهم میاد